Sivuston käyttötapa: Mobiili

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut ovat loistava tapa saada käytännöllistä tietoa, vinkkejä ja neuvoja suoraan oppilaitoksilta, työelämästä, järjestöiltä ja muilta asiantuntijatahoilta. Alla olemme esitelleet muutamia kiinnostavia paloja tulevasta koulutusmessutarjonnasta.

Myös Studentum.fi osallistuu aktiivisesti Suomessa järjestettäville koulutusmessuille. Ehkä oletkin jo tavannut iloisen messutiimimme – jos et, tulethan rohkeasti moikkaamaan meitä ensi kerralla.

Alta löydät tietoa lukuvuoden 2018–2019 aikana järjestettävistä koulutusmessuista.

» Studia
» WORK
» Opinlakeus
» Edu+Job
» Next Step


Studia 2018

Suomen suurin jatkokoulutustapahtuma

Studia-messut keräävät marraskuun lopussa oppilaitokset sekä koulutuspaikanetsijät yhteen. Studia on Suomen suurin jatko-opiskelumahdollisuuksia esittelevä koulutustapahtuma.

Studia-messuilla ovat mukana kaikki kotimaiset yliopistot, ammattikorkeakouluja, kansanopistoja sekä toisen asteen oppilaitoksia. Lisäksi messuilla voi tutustua kansainvälisiin oppilaitoksiin ja vaihto-opiskelumahdollisuuksiin. Oppilaitosten lisäksi Studiassa esittäytyvät valmennuskursseja järjestävät yritykset, monet järjestöt ja liitot sekä muutamat tulevaisuuden mahdolliset työpaikat. Kävijä pääsee tutustumaan ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin ja keskustelemaan eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa kasvokkain.

Missä ja milloin?

Messukeskus, Helsinki 27.–28.11.2018
Messut ovat avoinna tiistaina 27.11.2018 klo 9–17 ja keskiviikkona 28.11.2018 klo 9–16.

Myös Studentum.fi on mukana Studiassa, lämpimästi tervetuloa osastollemme!


WORK 2018 (ent. Eteenpäin-messut)

Koulutus- ja työelämämessut ROVANIEMELLÄ JA Oulussa

Rovaniemellä syyskuussa ja Oulussa lokakuussa järjestettävät WORK 2018 -messut sisältävät neljä eri teema-aluetta: koulutus, työelämä ja rekrytointi, yrittäjyys sekä tulevaisuuden työ. WORK 2018 tarjoaa tietoa ja ideoita sinulle, joka etsit uusia työtehtäviä tai koulutuspaikkaa.

Missä ja milloin?

Lappiatalo, Rovaniemi 26.–27.9.2018

Ouluhalli, Oulu 10.–11.10.2018

Messuille on vapaa sisäänpääsy!Opinlakeus 2018

Portti tulevaisuuteen

Opinlakeus-messut järjestetään Seinäjoki Areenalla tammikuussa. Opinlakeus-messut ovat erinomainen tilaisuus koulutuksentarjoajille ja työnantajille kohdata tulevaisuuttaan miettivät nuoret ja aikuiset koko Etelä-Pohjanmaan maakunnasta.

Koulutusvaihtoehtojen lisäksi messuilla on esillä alueen yrityksiä, jotka etsivät kesätyöntekijöitä juuri sopivasti tammikuussa messujen aikaan.

Missä ja milloin?

Seinäjoki Areena, Seinäjoki 16.–17.1.2019
Messut ovat avoinna keskiviikkona 16.1.2019 klo 16–20.30 ja torstaina 17.1.2019 klo 8–15.

Myös Studentum.fi on mukana Opinlakeus-messuilla, lämpimästi tervetuloa osastollemme!


Edu+Job 2019 (ent. Knowhow-messut)

Kesätyö-, rekry- ja koulutustapahtuma

Kokkolassa ja Vaasassa järjestetään helmikuussa Edu+Job -tapahtuma. Tapahtumassa voit löytää oman unelma-ammattisi ja sopivan koulutuksen sekä kesätyö-, työharjoittelu- tai työpaikkan.

Missä ja milloin?

Kampushalli, Kokkola 5.2.2019

Vaasan kaupungintalo, Vaasa 7.2.2019


Next Step

Koulutus- ja työpaikkatapahtuma Helsingissä

Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävä Next Step on koulutus- ja työelämätapahtuma, joka on suunnattu peruskoulun päättäville nuorille. Next Step 2.0 -tapahtuman tarkoituksena on sekä tarkastella ammatillista koulutusta arkisten kokemusten kautta, että auttaa nuoria rakentamaan itseluottamusta tulevaa ammatinvalintaansa varten.

Missä ja milloin?

Seuraavasta tapahtumasta ei ole vielä tietoa.

Tapahtumaan ei myydä lippuja, vaan kiinnostuneimmat koulut saavat opiskelijoille maksuttomia pääsylippuja.


Studentum.fi kiittää messuista!

Kiitos kaikille, jotka olette vierailleet messuosastollamme – toivottavasti onnistuimme auttamaan mahdollisimman monia löytämään oman unelmakoulutuksensa! Tulethan tervehtimään meitä myös tulevilla koulutusmessuilla.

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Viimeksi päivitetty: 06 kesä 2018

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Palveluala

Viimeksi päivitetty 7.5.2018

Palvelualalla tuotetaan erilaisia hyvinvointia lisääviä palveluja, kuten kauneudenhoito-, liikunta- ja siivouspalveluja. Tutustu palvelualan työhön, työllisyyteen ja siihen, mitä alalle haluavan kannattaa opiskella!

Teemat: Opiskelu , Työelämä
Lue lisää

Koulutuskysely 2017

Viimeksi päivitetty 14.6.2018

Studentum.fi-koulutussivusto toteuttaa vuosittain koulutuskyselyn, jonka keskeisenä tavoitteena on selvittää opiskelupaikkaa etsivien nuorten ja aikuisten mielipiteitä ja ajatuksia.

Teemat: Opiskelu
Lue lisää

Opintojen rahoitus ulkomailla apurahoin ja stipendein

Viimeksi päivitetty 18.4.2018

Opintojen rahoitus on varmasti yksi tärkeimmistä asioista, joka täytyy ottaa huomioon ulkomailla opiskelua suunniteltaessa.

Lue lisää