Sivuston käyttötapa: Mobiili

Koulutusmessut

Koulutusmessut, Studentum.fi

Koulutusmessut ovat loistava tapa saada käytännöllistä tietoa, vinkkejä ja neuvoja suoraan oppilaitoksilta, työelämästä, järjestöiltä ja muilta asiantuntijatahoilta. Alla olemme esitelleet muutamia kiinnostavia paloja tulevasta koulutusmessutarjonnasta.

Myös Studentum.fi osallistuu aktiivisesti Suomessa järjestettäville koulutusmessuille. Ehkä oletkin jo tavannut iloisen messutiimimme – jos et, tulethan rohkeasti moikkaamaan meitä ensi kerralla.

Alta löydät tietoa lukuvuoden 2017–2018 aikana järjestettävistä koulutusmessuista.

» Studia
» Knowhow
» Opinlakeus
» Eteenpäin
» Next Step

Studia 2017


Suomen suurin jatkokoulutustapahtuma

Studia-messut keräävät marraskuun lopussa oppilaitokset sekä koulutuspaikanetsijät yhteen. Studia on Suomen suurin jatko-opiskelumahdollisuuksia esittelevä koulutustapahtuma.

Studia-messuilla ovat mukana kaikki kotimaiset yliopistot, ammattikorkeakouluja, kansanopistoja sekä toisen asteen oppilaitoksia. Lisäksi messuilla voi tutustua kansainvälisiin oppilaitoksiin ja vaihto-opiskelumahdollisuuksiin. Oppilaitosten lisäksi Studiassa esittäytyvät valmennuskursseja järjestävät yritykset, monet järjestöt ja liitot sekä muutamat tulevaisuuden mahdolliset työpaikat. Kävijä pääsee tutustumaan ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin ja keskustelemaan eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa kasvokkain.

Missä ja milloin?

Messukeskus, Helsinki 28.–29.11.2017
Messut ovat avoinna tiistaina 28.11.2017 klo 9–17 ja keskiviikkona 29.11.2017 klo 9–16.

Myös Studentum.fi on mukana Studiassa, lämpimästi tervetuloa osastollemme!

Knowhow 2017


Koulutus-, työelämä-, vapaa-aika- ja digi-tapahtuma

Knowhow-messut järjestetään marraskuussa Mustasaaren Botniahallissa. Knowhow on Pohjanmaan suosituin ja suurin nuorten tapahtuma, jossa kävijä löytää tietoa koulutuksesta, työelämästä ja vapaa-ajasta.

Tapahtuma esittelee kattavasti toisen ja kolmannen asteen koulutusvaihtoehtoja sekä työelämän eri vaihtoehtoja. Lisäksi messuilla on mahdollisuus tutustua alueen vapaa-ajan tarjontaan ja digi-maailman viimeisimpiin uutuuksiin.

Missä ja milloin?

Botniahalli, Mustasaari (Vaasa) 22.–23.11.2017
Messut ovat avoinna keskiviikkona 22.11.2017 klo 18–21 ja torstaina 23.11.2017 klo 8.30–15.00.

Messuille on vapaa sisäänpääsy!

Myös Studentum.fi on mukana Knowhow-messuilla, lämpimästi tervetuloa osastollemme!

Opinlakeus 2018


Portti tulevaisuuteen

Opinlakeus-messut järjestetään Seinäjoki Areenassa tammikuussa. Opinlakeus-messut ovat erinomainen tilaisuus koulutuksentarjoajille ja työnantajille kohdata tulevaisuuttaan miettivät nuoret ja aikuiset koko Etelä-Pohjanmaan maakunnasta.

Koulutusvaihtoehtojen lisäksi messuilla on esillä alueen yrityksiä, jotka etsivät kesätyöntekijöitä juuri sopivasti tammikuussa messujen aikaan.

Missä ja milloin?

Seinäjoki Areena, Seinäjoki 17.–18.1.2018
Messut ovat avoinna keskiviikkona 17.1.2018 klo 16–20.30 ja torstaina 18.1.2018 klo 8–15.

Myös Studentum.fi on mukana Opinlakeus-messuilla, lämpimästi tervetuloa osastollemme!

Eteenpäin

Koulutus- ja työelämämessut Pohjois-Suomessa

Oulussa ja Rovaniemellä lokakuussa järjestettävät Eteenpäin-messut tutustuttavat sinut eri opiskelupaikkoihin, koulutus- ja suuntautumisvaihtoehtoihin sekä eri toimialoihin ja yrityksiin. Löydät messuilta hyödyllistä tietoa, joka helpottaa ammatinvalintaasi, harjoittelu- tai työpaikan löytämistä sekä uusien vaihtoehtojen ja näkökulmien avautumista.

Missä ja milloin?

Seuraavien messujen ajankohtaa ei ole vielä päätetty.

Next Step


Koulutus- ja työpaikkatapahtuma Helsingissä

Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävä Next Step on koulutus- ja työelämätapahtuma, joka on suunnattu peruskoulun päättäville nuorille. Next Step 2.0 -tapahtuman tarkoituksena on sekä tarkastella ammatillista koulutusta arkisten kokemusten kautta, että auttaa nuoria rakentamaan itseluottamusta tulevaa ammatinvalintaansa varten.

Missä ja milloin?

Seuraavasta tapahtumasta ei ole vielä tietoa.

Tapahtumaan ei myydä lippuja, vaan kiinnostuneimmat koulut saavat opiskelijoille maksuttomia pääsylippuja.

Studentum.fi kiittää messuista!

Kiitos kaikille, jotka olette vierailleet messuosastollamme – toivottavasti onnistuimme auttamaan mahdollisimman monia löytämään oman unelmakoulutuksensa! Tulethan tervehtimään meitä myös tulevilla koulutusmessuilla.

Koulutusmessut

Koulutusmessut

Koulutusmessut