Millainen opiskelija olet? Testaa!

Tee testi ja selvitä, millainen opiskelija olet!

Mielipiteemme ja mieltymyksemme opiskelusta kertovat paljon siitä, millaisia opiskelijoita olemme. Olipa kyseessä opiskelupaikan valitseminen tai vaikkapa opiskelujen ulkopuolisiin sosiaalisiin tapahtumiin osallistuminen, voit oppia tuntemaan itsesi hieman paremmin, kun teet "Millainen opiskelija olet?" -testimme!

Missä ja miten haluat opiskella, ja  mikä motivoi sinua tähtäämään parhaisiin arvosanoihin? Me kaikki opimme eri tavoilla, joten on tärkeää tunnistaa nämä eroavaisuudet, jotta voimme hyödyntää vahvuuksiamme ja kehittää heikkouksiamme.

Kyse kuitenkaan ainoastaan siitä, millaisia olemme luokkahuoneessa ja opiskeluympäristöissä. Persoonallisuutemme vaikuttaa aika lailla kaikkeen mitä teemme – miten vietämme vapaa-aikamme, mitä sosiaalisen median alustoja käytämme ja niin edelleen. On tärkeää tiedostaa mitä rakastaa tehdä opiskelujen ulkopuolellakin, jotta voit ladata akkuja parhaalla mahdollisella tavalla uuteen opiskeluviikkoon.

Tee opiskelijatestimme, jos alanvalinta mietityttää

Meillä kaikilla on omat syymme opiskella ja hakeutua tiettyihin koulutuksiin. Testi tarjoaa sinulle vaihtoehtoja, jotka sopivat juuri sinun vahvuuksillesi ja vastaavat kiinnostuksenkohteitasi.  Saatat löytää opiskelualan, jota et olisi koskaan ennen edes ajatellut, tai ehkä jo tekemäsi valinta vahvistuu tulosten perusteella. Joka tapauksessa testi on mainio tapa tutkia ja löytää upeita opiskelumahdollisuuksia.

Viimeksi päivitetty: 25 huhti 2022

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi