Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin uutiskirje

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi?

Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi ja rekisteröidy käyttäjäksemme:
Rekisteröidy


Poistu postituslistalta
  Kirjaudu sisään  


Joulukuun 2014 uutiskirjeTutustu joulukuun uutiskirjeeseemme, josko löytäisit sopivan koulutuksen pukinkonttiin. Hakuaika ensi kevään opintoihin on jo käynnissä. Katsasta koulutustarjonta siis ennen kuin on myöhäistä. Lisäksi voit lukea esimerkiksi lokakuun alussa startanneesta Studentum Roadshowsta, pääsykokeista tai ammattilaisten haastatteluja.

» Katso joulukuun uutiskirjeMarraskuun 2014 uutiskirjeMarraskuun uutiskirjeessä otetaan katsaus jo ensi vuoteen. Katso löytyisikö juuri sinun tulevaisuuden alasi esiteltävien koulutusten joukosta. Tutustu myös Studia-messuihin sekä Studentum Roadshow'hun, joka kiertää jälleen kerran lukioita ympäri Suomen.

» Kurkkaus ensi kevään koulutustarjontaanLokakuun 2014 uutiskirjeLokakuun uutiskirje tarjoaa jälleen tuoreimmat koulutusuutiset. Tutki, jos myös sinä löytäisit tulevan unelma-ammattisi tarjolla olevien koulutusten joukosta. Haku ensi kevään opintoihin käy jo kuumana!

» Katsasta lokakuun koulutusuutisetSyyskuun 2014 uutiskirjeSyyskuun uutiskirjeestä löydät oivia koulutusvaihtoja, joissa voit aloittaa opinnot vielä tänä syksynä – toimi nopeasti, mikäli haluat startata opintosi vielä tämän vuoden puolella. Lisäksi voit tutustua keväällä alkaviin koulutuksiin. Voit myös lukea lisää Suomalaisen Kirjakaupan oppikirja-tarjousesta tai isäntäperheeksi ryhtymisestä.

» Lue syksyn tuoreimmat koulutusvinkitLue elokuun uutiskirje!Valmiina syksyyn!

Syksy lähestyy kovaa vauhtia, mutta oletko sinä valmiina? Älä jää kotiin vaan nappaa itsellesi opiskelupaikka! Lue tuoreimmat koulutusuutiset – voit vaikka löytää unelma-alasi!

» Tutustu Studentumin elokuun uutiskirjeeseenLue heinäkuun uutiskirje!

Jäikö haluamasi opiskelupaikka saamatta?

Jos haluamasi opiskelupaikka jäi kevään yhteishaussa saamatta, ovi toivomaasi oppilaitokseen voi aueta vielä täydennyshaun tai lisähaun kautta!

Etsi vinkkejä Studentumin heinäkuun uutiskirjeestä!Lue kesäkuun koulutusuutiset ja osallistu arvontaan!

Kesäloma tekee tuloaan, mutta oletko jo suunnitellut syksyn opintosi kuntoon? Jos et, niin ei hätää! Kesäkuun uutiskirjeestämme voivat Matti Myöhäisetkin poimia vielä koulutusvinkkejä syksyksi!

Klikkaa ja lue lisää!Kerää talteen toukokuun koulutusvinkit!

Menikö pääsykokeet plörinäksi? Ei huolta, apu löytyy esimerkiksi Studentum.fi:n toukokuun uutiskirjeestä!

Kerää talteen toukokuun koulutusvinkit!Menikö yhteishaku sivu suun? Ei haittaa!

Huhtikuun uutiskirjeestämme löydät vinkkejä ja tietoa oppilaitoksista sekä koulutusohjelmista, joihin voit vielä hakea!

Kurkkaa tietoa pursuava uutiskirjeemme täällä!Yhteishaku rullaa täydessä vauhdissaan!

Oletko sinä jo löytänyt unelmaopintosi ja heittänyt hakupaperit postiin? Jos et, niin kurkkaahan maaliskuun uutiskirjeemme, josta löydät runsaasti ajankohtaisia koulutusvinkkejä ja -uutisia.

Lue uutiskirjeHelmikuun uutiskirje

Yhteishaku lähenee hiljalleen!

Joko sinä tiedät, minne haet opiskelemaan?

Kurkkaa helmikuun uutiskirjeestämme helmeilevät koulutusvinkit ja lue lisää muun muassa Studentum-diileistä sekä koulutuskyselystämme!Ponnista vauhdilla uuteen vuoteen!

Uuden vuoden alku on loistavaa aikaa laittaa tulevaisuuden suunnitelmat kuntoon! Lue koulutusvinkkejä tuoreesta tammikuun uutiskirjeestämme ja löydä unelma-ammattisi!
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi