Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin Koulutusliite

Studentumin Koulutusliite

Studentumin Koulutusliite

Studentumin Koulutusliite on vuosittain ilmestyvä koulutusaiheinen lehti, jossa esitellään erilaisia opiskelijatarinoita, opiskelumahdollisuuksia ja koulutusta etsivälle hyödyllistä sisältöä. Lehti julkaistiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2017.

Koulutusliitteen sisältö toteutetaan osin yhteistyössä yhteistyöoppilaitostemme kanssa.

Haluatko mukaan Koulutusliitteeseen tai onko sinulla juttuvinkki mielessä? Haluatko ehdottaa kiinnostavaa haastateltavaa? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Tästä pääset lukemaan aiempien vuosien Koulutusliitteitä:

Viimeksi päivitetty: 21 syys 2018

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Ole nöyrä, mutta älä nöyristele!

Viimeksi päivitetty 12.2.2018

Tamperelainen Arto Lappalainen, 30, työskentelee freelancer-kokkina ja opettaa restonomiopiskelijoita. Muun muassa Suomen Top Chef -ohjelmassa esiintynyt ja kokkien maajoukkueessa kisannut Arto nauttii erityisesti alan jatkuvasta murroksesta.

Lue lisää

Mitä hyötyä koulutuksesta on ollut elämässäsi?

Viimeksi päivitetty 19.2.2018

Kysyimme katugallupissa viideltätoista vastaantulijalta heidän ajatuksiaan koulutuksesta ja sen tuomista hyödyistä. Lue artikkelista eri-ikäisten haastateltaviemme kommentit.

Lue lisää

"Yrittäjänä saat olla itsesi pomo"

Viimeksi päivitetty 12.2.2018

Pyysimme Seinäjoki Entrepreneurship Society:n (SeiES) hallitusta listaamaan ajatuksiaan yrittäjyydestä. "Yrittäjänä saat olla itsesi pomo. Pääset luomaan ja tekemään juuri sitä omaa juttuasi. Mahdollisuudet yrittäjänä ovat rajattomat – edes taivas ei ole nykyään rajana."

Lue lisää

Tilaa uutiskirje
Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaista tietoa koulutusmaailmasta ja hakuajoista.