Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin Koulutusliite

Studentumin Koulutusliite

Studentumin Koulutusliite

Studentumin Koulutusliite on vuosittain ilmestyvä koulutusaiheinen lehti, jossa esitellään erilaisia opiskelijatarinoita, opiskelumahdollisuuksia ja koulutusta etsivälle hyödyllistä sisältöä. Lehti julkaistiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2017.

Koulutusliitteen sisältö toteutetaan osin yhteistyössä yhteistyöoppilaitostemme kanssa.

Haluatko mukaan Koulutusliitteeseen tai onko sinulla juttuvinkki mielessä? Haluatko ehdottaa kiinnostavaa haastateltavaa? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Tästä pääset lukemaan aiempien vuosien Koulutusliitteitä:

Koulutusliite 2017    Koulutusliite 2018

Viimeksi päivitetty: 28 helmi 2018

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Opiskele lakia kansainvälisessä ympäristössä

Julkaistu 8.2.2018

Alan Haji opiskelee lakia Tallinnan yliopiston Helsingin yksikössä. “Tutkinnosta erityisen kiinnostavan tekee Tallinnan yliopiston tarjoama mahdollisuus suorittaa osa opinnoista ulkomailla sekä tehdä harjoitteluja Suomessa ja ulkomailla", Haji kertoo.

Mitä hyötyä koulutuksesta on ollut elämässäsi?

Julkaistu 19.2.2018

Kysyimme katugallupissa viideltätoista vastaantulijalta heidän ajatuksiaan koulutuksesta ja sen tuomista hyödyistä. Lue artikkelista eri-ikäisten haastateltaviemme kommentit.

Lue lisää

"Yrittäjänä saat olla itsesi pomo"

Julkaistu 12.2.2018

Pyysimme Seinäjoki Entrepreneurship Society:n (SeiES) hallitusta listaamaan ajatuksiaan yrittäjyydestä. "Yrittäjänä saat olla itsesi pomo. Pääset luomaan ja tekemään juuri sitä omaa juttuasi. Mahdollisuudet yrittäjänä ovat rajattomat – edes taivas ei ole nykyään rajana."

Lue lisää

Kommentteja: