Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin Koulutusliite

Studentumin Koulutusliite

Studentumin Koulutusliite

Studentumin Koulutusliite on vuosittain ilmestyvä koulutusaiheinen lehti, jossa esitellään erilaisia opiskelijatarinoita, opiskelumahdollisuuksia ja koulutusta etsivälle hyödyllistä sisältöä. Lehti julkaistiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2017.

Koulutusliitteen sisältö toteutetaan osin yhteistyössä yhteistyöoppilaitostemme kanssa.

Haluatko mukaan Koulutusliitteeseen tai onko sinulla juttuvinkki mielessä? Haluatko ehdottaa kiinnostavaa haastateltavaa? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Tästä pääset lukemaan aiempien vuosien Koulutusliitteitä:

Koulutusliite 2017    Koulutusliite 2018

Viimeksi päivitetty: 28 helmi 2018

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Koulutusvalinnat – nuoren oma päätös?

Viimeksi päivitetty 6.3.2018

Studentum.fi-koulutussivuston tekemän tutkimuksen mukaan vanhemmat haluavat  lastensa tekevän koulutuspäätöksensä itse, oman kiinnostuksensa mukaisesti.

Lue lisää

Minä valitsin kansanopiston!

Viimeksi päivitetty 9.2.2018

Kansanopisto-opiskelu ei ole se ilmiselvä ykkösvaihtoehto tulevaisuuden opiskelusuunnitelmia punoessa. Kansanopistoa ei ehkä nähdä sopivana opiskelupaikkana tai siitä ei tiedetä tarpeeksi. Mielikuvan ei kuitenkaan tarvitse vastata todellisuutta. 

Lue lisää

Osaavat luovat maailmoja

Viimeksi päivitetty 28.3.2018

Vilppulalainen 17-vuotias Mikke Tolvanen suorittaa liiketalouden perustutkintoa ja tienaa samaan aikaan urheilukaupan myyjänä Tampereen Lielahden Intersportissa. Merkonomiopintojen ja työn yhdistäminen onnistuu, kun sekä oppilaitos että työnantaja joustavat.

Lue lisää

Kommentteja: