Haastavat opinnot olivat myös mielenkiintoisimpia

Alkio-opisto

Haastattelu

Kokemuksia opiskelusta Alkio-opistossa

Tomi Määttä (25) kertoo opiskelusta bio- ja ympäristötieteiden linjalla.

Tomi kiinnostui luonnontieteistä niiden mielenkiintoisuuden ja haastavuuden vuoksi.

"Itse olen kiinnostunut solubiologiasta ja kemiasta, sekä niiden välimaastossa olevasta biokemiasta. Aloilla on monipuolisia vaihtoehtoja ja erikoistumismahdollisuuksia. Oma kiinnostus luonnontieteisiin on peräisin uteliaisuudesta ja halusta tietää miten niin sanotusti kaikki toimii", Tomi sanoo.

Haastavimmat kurssit myös mielenkiintoisimpia

Tomin mielestä haastavimmat ja kiinnostavimmat kurssit olivat biokemian ja solubiologian kurssit, joissa aiheet olivat hyvin laajoja ja yksityiskohtaisia. Lisäksi toinen kurssi piti opiskella englanninkielisestä kirjallisuudesta.

"Paitsi että kurssit olivat haastavia, ne olivat myös kaikkein mielenkiintoisimpia. Tilastomenetelmien peruskurssi oli myös erittäin mielenkiintoinen. Kurssilla käytiin tilastollisen päättelyn ja tilastotieteen perusteita", Tomi kertoo.

Helppoa opiskelijaelämää Alkiolla

Tomin mukaan elämä opistolla oli hyvin helppoa. Täysihoitolaisena ruokaa sai kolme kertaa joka arkipäivä ja joskus ruokaa oli tarjolla myös viikonloppuisin. Asuntolassa oli kaikki tarpeellinen kalusto sängyistä paistinpannuihin. Ongelmatilanteissa henkilökunta oli aina valmis auttamaan.

"Vapaa-ajalla oli mahdollisuus tehdä lähes mitä vain. Liikuntamahdollisuuksia oli paljon aina tenniskentästä liikuntasaliin. Koululla pystyi myös mm. pelaamaan biljardia, pingistä tai vaikka opiskella kirjaston lukukammiossa.", Tomi kertoo tyytyväisenä.Lue lisää Alkio-opisto

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.