Veeran tarina

Palvelualan Opisto Kuopiossa

Unelma-ammattia kohti

Veera opiskelee Palvelualan Opisto Kuopiossa (PAOK) unelma-ammattiinsa, kokiksi. "Hain viime vuonna jatkuvan haun kautta PAOKille. Näin ilmoituksen somessa ja laitoin sähköpostia. Heti seuraavalla viikolla Heli vastasi siihen ja sovittiin aika haastattelulle. Sain hakupaperit ja siinä meni varmaan pari päivää, kun olin opiskelija. Hakeminen oli siis tosi sujuvaa ja onnistui nopeasti," Veera kertoo hakemisesta.

Veeran tarina

Oikeasti henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma saa Veeralta kiitosta: "Minulla on restonomin ja sosionomin tutkinnot, ja olen saanut niiden kautta hyväksilukuja. Hyvin on otettu huomioon miltä pohjalta opinnot aloittaa, mikä on aikaisempi koulutus ja kokemus sekä minkälaiset tavoitteet on. Näiden avulla on pystytty muokkaamaan tutkintoa omien tarpeiden mukaan."

Veeran tavoitteiden ja aiemman osaamisen ansiosta, hän on suorittanut näytöt pääasiassa työpaikoilla. "Työpaikkaläheisyys on ollut myös mahtavaa. Koululla on jo tietoa siitä, millaisiin paikkoihin kannattaa hakea ja missä saa oppia parhaiten. Väliarvioinneissa opettajat varmistavat, että opiskelijat saavat harjoittelusta kaiken irti, mikä on todella tärkeää," Veera kuvailee opiskeluaan ja jatkaa: "Harjoittelupaikoilla saadaan suurin oppi ja kokemus. Minulle on sattunut todella hyvät harjoittelupaikat ja ohjaajat, joten kiitos heille!"Lue lisää PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.