Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelualan Opisto Kuopio

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Oletko kiinnostunut ruuanlaitosta ja sen tarjoamisesta kauniisti? Tai ehkä siisteyden huolehtimisesta ja mahdollisesti oman yrityksen perustamisesta? Palvelualan Opisto Kuopio kouluttaa sinut matkailu-, ravitsemis- tai talousalan ammattilaiseksi joko peruskoulu- tai yo-pohjaisilla linjoilla.

Aikuisopiskelijat voivat suorittaa näyttötutkintoperusteisesti myös Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon. Koululla on paljon kansainvälistä toimintaa ja opiskelijoita on ollut vaihdossa muun muassa Italiassa.

Työelämälähtöistä opiskelua

PAOK kouluttaa osaavaa henkilökuntaa työelämän muuttuviin tarpeisiin. PAOK varmistaa, että valmistut ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Palvelualan Opisto Kuopio seuraa aikaansa modernilla otteella, historian tuoma kokemus kumppaninaan. PAOKissa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Työskentelyn kautta tapahtuva oppiminen vahvistaa opiskelijoiden ammattitaitoa ja työelämävalmiuksia. Lisäksi opiskelijoille aukeaa mahdollisuus luoda kontakteja alalla toimivien palveluntarjoajien kanssa.

PAOKissa opiskelijat ovat osa arkea

Palvelualan Opisto Kuopio on idyllinen opiskelupaikka Kuopion keskustassa. PAOKissa voit opiskella kodinomaisessa ympäristössä, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia. Opiskelijat ovat mukana luomassa koulun arkea: päivittäinen lounas valmistetaan paikan päällä opiskelijoiden toimesta. Lisäksi opiskelijat työskentelevät koulun aulakahviossa ja ovat mukana järjestämässä koulun yhteisiä tapahtumia.

Opiskelu Palvelualan Opisto Kuopiossa on maksutonta ja opiskelijalla on oikeus Kelan opintotukeen sekä Kelan koulumatkatukeen. Opiskelijat saavat maksuttoman aterian opiskelupäivinä. Oppikirjat ja oppimateriaalin sekä työasun opiskelijat hankkivat itse.

KYSY VAPAANA OLEVIA OPISKELUPAIKKOJA!

Haluatko lisätietoa Palvelualan Opisto Kuopion koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Palvelualan Opisto Kuopion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Opiskelijahaastattelu

Puhdistus- ja kiinteistöpalvelualalla monipuoliset työmahdollisuudet

Puhdistus- ja kiinteistöpalvelualalla monipuoliset työmahdollisuudet

Lue lisää Palvelualan Opisto Kuopio

Maria Miettinen opiskelee puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoa Palvelualan Opisto Kuopiossa. Maria on tykännyt valitsemastaan alasta erittäin paljon ja suosittelee sitä myös muille alasta kiinnostuneille. Käytännön tekemisen kautta hän on oppinut monia tärkeitä alalla vaadittavia taitoja.

Lue, mitä Marialla on kerrottavana opiskelusta!


Learning a new language while studying cooking

Learning a new language while studying cooking

Lue lisää Palvelualan Opisto Kuopio

Jake Reddy studies to become a chef in Palvelualan Opisto Kuopio. Originally from England, Jake finds great enjoyment and pleasure in cooking and learning. He has received a lot of support from the school, whether it be a language issue or needing help to overcome a problem while in the kitchen.

Read Jake' story!


Äkkilähdöllä kokin opintoihin

Äkkilähdöllä kokin opintoihin

Lue lisää Palvelualan Opisto Kuopio

Jenna Walentin opiskelee ravintola- ja cateringalan perustutkintoa Palvelualan Opisto Kuopiossa. Kokin koulutusohjelmassa opiskeleva Jenna nauttii opinnoistaan ja pitää oppilaitoksensa ystävällisestä ilmapiiristä. Peruskoulupohjaisena kokin koulutus kestää kolme vuotta ja antaa valmiudet hakeutua jatko-opiskeluun ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Lue Jennan haastattelu!


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4
70100 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
paok.fi

Arvioinnit

Maria
(5)
hilkki
(5)
Erittäin hyödyllinen ja tarpeellinen koulutus, jota voi suositella aivan kaiken ikäisille! Hyvät opetuskeittiöt ja asiantuntevat ja mukavat opettajat. Työnantajat tuntuvat myös arvostavan talouskoulun käymistä. Kansainvälinen tunnelma ja mahdollisuus harjoitteluun ulkomailla jopa kotitalousopetuksen aikana. Kävin itse kansainvälispainotteisen ko...
Näytä kokonaan
veerra
(5)
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
PAOK Palvelualan Opisto Kuopio
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 11 arviointiin