Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopiossa (PAOK:ssa) voit kouluttautua aloille, jotka työllistävät hyvin. Niin ravintola- ja catering- kuin puhtausalan ammattilaisista on huutava pula. Palvelualan Opisto Kuopiossa varmistaa, että valmistut alan ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Pieni opisto, jossa opetus on laadukasta ja opettajilla on aikaa opiskelijoille. Oikeasti henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joustavuus ja hyvä ilmapiiri ovat jääneet erityisesti opiskelijoiden mieleen.

Opiskelu Palvelualan Opisto Kuopiossa on maksutonta ja opiskelijalla on oikeus Kelan opintotukeen sekä Kelan koulumatkatukeen. Opiskelijat saavat maksuttoman aterian opiskelupäivinä. Opiskelumateriaalin sekä työasun opiskelijat hankkivat itse.

Aidosti henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma

Opinnot koostuvat lähi- ja etäopetuksesta, työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta ja itsenäisistä tehtävistä. Näiden välinen painotus sovitaan kanssasi henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Suunnitelmassa otetaan huomioon myös jo olemassa olevan osaamisesi, tapasi oppia sekä elämäntilanteesi. Näin pääset suorittamaan opinnot mielekkäällä ja sinulle sopivimmalla tavalla.

Työelämälähtöistä ja käytännönläheistä opiskelua

Palvelualan Opisto Kuopiossa kouluttaa osaavaa henkilökuntaa työelämän muuttuviin tarpeisiin. Osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä, joihin on hyvä suhteet. Opiskelijoille aukeaa jo opiskelujen aikana kontakteja alalla toimiviin yrityksiin.

Haku auki ympäri vuoden

Voit hakea jatkuvan haun kautta ympäri vuoden tai kevään yhteishaussa. Hakeminen on helppoa: ota oppilaitokseen yhteyttä, jonka jälkeen kanssasi sovitaan tapaaminen, jossa pääset tutustumaan oppilaitokseen ja jossa keskustellaan lisää toiveistasi ja osaamisestasi. Jatkuvan haun kautta hyväksyttyjen opiskelijoiden kanssa sovitaan opintojen aloituspäivästä aina opiskelijakohtaisesti. Osa haluaa ajoittaa opintojen aloituksen lukukausien alkuun, mutta opintojen aloitus myös kesken lukukauden ei ole ongelma.

Haluatko lisätietoa Palvelualan Opisto Kuopion koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Palvelualan Opisto Kuopion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää yhteydenottopyyntö. Ota yhteyttä ja katsotaan, mikä olisi sinulle luontevin polku opiskella uuteen ammattiin tai vahvistaa ammattiosaamistasi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4
70100 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
paok.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 11 arviointiin

hilkki
Erittäin hyödyllinen ja tarpeellinen koulutus, jota voi suositella aivan kaiken ikäisille! Hyvät opetuskeittiöt ja asiantuntevat ja mukavat opettajat. Työnantajat tuntuvat myös arvostavan talouskoulun käymistä. Kansainvälinen tunnelma ja mahdollisuus harjoitteluun ulkomailla jopa kotitalousopetuksen aikana. Kävin itse kansainvälispainotteisen ko...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,7)
Perustuu 11 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio täytä seuraavat tiedot:

Learning a new language while st...
Palvelualan Opisto Kuopio

Jake Reddy studies to become a chef in Palvelualan Opisto Kuopio. Originally from England, Jake finds great enjoyment and pleasure in cooking and learning. He has received a lot of support from the school, whether it be a language issue or needing help to overcome a problem while in the kitchen.

Read Jake' story!

Lue lisää
Puhdistus- ja kiinteistöpalvelua...
Palvelualan Opisto Kuopio

Maria Miettinen opiskelee puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoa Palvelualan Opisto Kuopiossa. Maria on tykännyt valitsemastaan alasta erittäin paljon ja suosittelee sitä myös muille alasta kiinnostuneille. Käytännön tekemisen kautta hän on oppinut monia tärkeitä alalla vaadittavia taitoja.

Lue, mitä Marialla on kerrottavana opiskelusta!

Lue lisää
Veeran tarina
Palvelualan Opisto Kuopiossa

Veera opiskelee ravintola- ja cateringalan perustutkintoa Palvelualan Opisto Kuopiossa. Kokin koulutusohjelmassa opiskeleva Veera nauttii opinnoistaan ja pitää oppilaitoksensa ystävällisestä ilmapiiristä. Peruskoulupohjaisena kokin koulutus kestää kolme vuotta ja antaa valmiudet hakeutua jatko-opiskeluun ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Lue Veeran tarina!

Lue lisää