Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Kokki

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio
2-3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
Syksyllä / joustavasti
marker Hakuaika käynnissä
Päivä-monimuotokoulutus
Ammatilliset perustutkinnot
Kuopio

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Kokki

Kokilta vaaditaan joustavuutta, luovuutta, asiakaspalvelutaitoja, yrittäjähenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokit työskentelevät usein tiimeissä sekä yhteistyössä muun ravintolahenkilökunnan kanssa, joten yhteistyötaidot ovat myös merkittävässä roolissa.

Kokin työ on hyvin monipuolista ja tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia oman kiinnostuksen mukaan, aina ulkomailla työskentelyä myöten.

Kokin työtehtävät

Kokilla on laaja-alainen tuntemus ravitsemusalasta. Kokemuksen ja koulutuksen kautta kokeilla on hyvät mahdollisuudet edetä myös alan esimiestehtäviin.

Kokin työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi kylmien ja lämpimien annosten valmistus, ruokalistan suunnittelu, sekä joskus myös leivonta. Kokki osaa ottaa huomioon erityisruokavaliot, käsitellä erilaisia raaka-aineita ja puolivalmisteita sekä huolehtia tavaratilauksista ja varastoinnista. Kokki osaa hyödyntää monipuolisesti erilaisia nykyaikaisen keittiön laitteita.

Kokki ymmärtää työskentelytilojen hygienian ja puhtaanapidon sekä työvälineiden asianmukaisen hoidon merkityksen.

Kokki työelämässä

Kokkeja tarvitaan jatkuvasti ja työnantajakenttä on laaja. Kokki voi työskennellä mm. fine dining-ravintolassa, suurtalouskeittiössä, hotellissa, pikaruokaravintolassa, risteilyaluksella, henkilöstöravintolassa tai lounaita tarjoavassa kahvilassa.

Kokki voi myös tarpeen mukaan työskennellä ravintolan salin puolella asiakaspalvelussa. Työpaikasta riippuen työ voi olla säännöllistä päivätyötä, mutta myös vuoro- ja viikonlopputyötä, joka mahdollistaa vapaa päivät arkisin.

Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopio on idyllinen opiskelupaikka Kuopion keskustassa. PAOKissa voit opiskella kodinomaisessa ympäristössä, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia. Opiskelijat ovat mukana luomassa koulun arkea: päivittäinen lounas valmistetaan paikan päällä opiskelijoiden toimesta. Lisäksi opiskelijat työskentelevät koulun aulakahviossa ja ovat mukana järjestämässä koulun yhteisiä tapahtumia.

Palvelualan Opisto Kuopiossa opiskelu on työelämälähtöistä: osana opiskeluja työskennellään niin koulussa kuin alan yrityksissä. Työskentelyn kautta tapahtuva oppiminen vahvistaa opiskelijoiden ammattitaitoa ja työelämävalmiuksia. Lisäksi opiskelijoille aukeaa mahdollisuus luoda kontakteja alalla toimivien palveluntarjoajien kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Kokki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea kevään yhteishaussa, jos olet suorittanut/suorittamassa peruskoulun tai lukion. Jos olet jo suorittanut jo jonkin ammatillisen perustutkinnon, et voi hakea yhteishaussa. Tällöin voit hakea jatkuvan haun kautta.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Kokki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopiossa (PAOK:ssa) voit kouluttautua aloille, jotka työllistävät hyvin. Niin ravintola- ja catering- kuin puhtausalan ammattilaisista on huutava pula. Palvelualan Opisto Kuopiossa varmistaa, että valmistut alan ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Pieni opisto, jossa opetus on laadukasta ja opettajilla...


Lue lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4
70100 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
paok.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 4 arviointiin

veerra
(5)
Henriikka
(5)
marina
(5)
Hyvä koulu,mukava ilmapiiri ja opettajat.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 4 arviointiin
Learning a new language while st...
Palvelualan Opisto Kuopio

Jake Reddy studies to become a chef in Palvelualan Opisto Kuopio. Originally from England, Jake finds great enjoyment and pleasure in cooking and learning. He has received a lot of support from the school, whether it be a language issue or needing help to overcome a problem while in the kitchen.

Read Jake' story!

Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: