Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
AhlmanEduVideoesittely

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
AhlmanEdun uudessa Huippukokki ja -tarjoilija-koulutuksessa Tampereella sekä Helsingissä voit tähdätä yhteistyössä Arto Rastaan ja Olo Group ravintoloiden kanssa alan huipulle! Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset ja hyvät taidot muun muassa ruoanvalmistuksesta tarjoiluun sekä vastuullisuudesta ja lähiruoasta asiakaspalveluun. Koulutus räätälöidään opiskelijalle sopivaksi.
Huippukokki ja -tarjoilija koulutuksessa on mahdollisuus kehittyä huippuammattilaiseksi. Helsingissä huippuammattilaisuutta on edistämässä Olo Groupin ravintolat ja Tampereella Arto Rastaan ravintolat Periscope ja Dining26. Tulisiko sinusta esimerkiksi seuraava kestävän kehityksen gastronomi, huippukokki tai ravintolapäällikkö?
Tutkinnon suorittanut kokki
- osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa
- osaa valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot
- osaa laittaa ruoan esille annoksittain tai suurelle joukolle
- työskentelee ravintoloissa, catering-alalla, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluissa, lasti- ja matkustajalaivoissa sekä suurkeittiöissä.
Tutkinnon suorittanut kokki voi työskennellä mm.:
- Ravintolakokkina ravintoloissa (hotellit, korkeatasoiset ravintolat yms.)
- Pitokokkina
- Pääkokkina
- Suurtalouskokkina
- Keittäjänä
Tutkinnon suorittanut tarjoilija
- osaa toimia asiakaspalvelijan tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa
- osaa kunnostaa asiakastiloja ja laittaa esille myytäviä tuotteita
- osaa esitellä, myydä ja tarjoilla ruokia ja juomia
- työskentelee ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, pubeissa, yökerhoissa, liikenneasemilla, kahviloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalouden toimipaikoiss
Tutkinnon suorittanut tarjoilija voi työskennellä mm.:
- Ruokaravintoloissa
- Kahviloissa
- Pubeissa / baareissa
- Laivoissa
- Hotellin ravintoloissa
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.Hakeminen ja kelpoisuus
Voit hakeutua ravintola- ja catering-alan perustutkintoon jatkuvassa haussa tai kevään haussa ja valita suuntautumisesi opintojen alussa tai opintojen aikana.
Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi tai jatkuvassa haussa AhlmanEdun kotisivujen kautta.
Tutkinto / todistus
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija
Kustannukset
Perustutkinnon suorittaminen on opiskelijalle maksutonta ja opiskelupäiviin kuuluu lounas. Kustannuksia voi tulla esimerkiksi oppikirjoista, opintoretkistä, työvaatteista ja -jalkineista sekä muista opiskelumateriaaleista.
Jätä soittopyyntö
AhlmanEdu

AhlmanEdu
AhlmanEdu tarjoaa ammatillista koulutusta, taideaineita, pelikoulutusta ja -valmennusta, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, aivan Tampereen keskustan tuntumassa. AhlmanEdun vision mukaisesti oppilaitoksen tavoitteenaan on rakentaa AhlmanEdusta luovuuden, rohkeuden, taidon ja yrittäjyyden osaamispuisto. AhlmanEdu valmentaa ruokaketjun ammattilaisia, kuten maatalousyrittäjiä, eläintenhoitajia, kokkeja...
AhlmanEdu yhteystiedot
AhlmanEdu
Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija täytä seuraavat tiedot: