Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatilliset perustutkinnot

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija

Vantaan ammattiopisto Varia, paikassa Vantaa
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Toimipiste

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija

Nainen hymyilee kameralle tarjoittimen kanssa

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon suorittanut osaa toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun suunnittelu-, toteuttamis- ja myyntitehtävissä. Perustutkinnossa voi erikoistua tarjoilu- tai ruoanvalmistustehtäviin.

Kokkina suunnittelet ja valmistat ruokaa ravintola- tai catering-alan yrityksessä tai itsenäisenä yrittäjänä. Kokeille on kysyntää monenlaisissa ammattikeittiöissä.

Kokiksi kouluttaudut ruokapalvelun osaamisalalla.

Tarjoilijana voit työskennellä monenlaisissa hotelli- ja ravintola-alan työpaikoissa. Tarjoilijana esittelet, myyt ja tarjoilet ruokia ja juomia ja vastaat asiakkaiden viihtyvyydestä.

Tarjoilijaksi kouluttaudut asiakaspalvelun osaamisalalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Vantaa
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Vantaa
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Kokin koulutuksessa opit lounas- ja annosruokien valmistusta, hygieniaa asiakaspalvelua sekä muita työelämässä tarvittavia taitoja.

Tarjoilijan koulutuksessa opit asiakaspalvelua, myyntiä sekä ruokien ja juomien tarjoilua. Opinnoissa saat tietämystä myös kielistä, kulttuureisra ja kansainvälisyydestä.

Koulutuksissa suoritat hygieniapassin, jota tarvitaan alan työtehtävissä.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija

Kustannukset

Opinnot ja opintojen suorittamiseen tarvittavat oppikirjat, työvälineet ja materiaalit ovat pääsääntöisesti maksuttomia, kunnes opiskelija täyttää 20 vuotta. 

Muutoin oppikirjat maksavat noin 100 euroa ja henkilökohtaiset työvälineet, työvaatetus ja kengät yhteensä noin 400 euroa. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki tai tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Vantaan ammattiopisto Varia
Tennistie 1
01370 Vantaa

Variasta työelämän ammattilaiseksi

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...

Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu