Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

Vuoksi
Yhteenveto
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kauhajoki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

Ruokapalvelun osaamisala

Kokki tuntee raaka-aineet, valmistaa maittavia, erilaisia ruoka-annoksia ja ruokalajeja ja huolehtii keittiön puhtaudesta kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Kokkina vastaat omalta osaltasi myös asiakkaiden viihtymisestä, turvallisuudesta ja tyytyväisyydestä. Kokin työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja kädentaitojasi, osaat huomioida ravitsemissuositukset ja erilaiset erityisruokavaliot. Työ on usein kiireistä, joten hyvä organisointi- ja paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinon opinnoissa opiskellaan käytönnön töitä tekemällä niin oppilaitoksessa kuin työpaikoilla.  Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon kokkiopiskelijat tuottavat ruokapalveluita Vuoksin suurkeittiöllä opiskelijoille ja henkilökunnalle. Ravintolaruokaa myydään, valmistetaan ja tarjoillaan opetusravintola Oppikokissa.

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä esimerkiksi kahviloissa, ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, liikenneravintoloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalousalan toimipaikoissa.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Yleinen jatko-opintokelpoisuus tarkoittaa sitä, että voit hakeutua jatkamaan opintojasi korkeakouluihin ja yliopistoihin mille alalle tahansa.

Koulutuksen sisältö

Ruokapalvelujen osaamisala

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Ravitsemispalveluissa toimiminen 20osp
  • Lounasruokien valmistus 40 osp
  • Annosruokien valmistus 20 osp

Valinnaisia tutkinnon osia valitaan yhteensä 60 osp

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vuoksi

Vuoksi – Omalle matkalle

Toisille on selvillä suunta, toisille määränpää. Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksin tehtävänä on toimia oppaana kasvun reiteillä ja tuoda tietoa sekä taitoa tämän hetken ja huomisen työelämän tarpeisiin. Vuoksin toimipaikat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella. Oppilaitos tarjoaa ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta nuorille ja aikuisille....


Lue lisää oppilaitoksesta Vuoksi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vuoksi

Oppitie 4
61801 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
vuoksi.fi

Arvioinnit
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | kokki täytä seuraavat tiedot: