Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Tarjoilija

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio
Opintotukikelpoinen
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/ jatkuva haku
Aloitus Syksyllä / joustavasti
marker Hakuaika käynnissä
Päiväopinnot
Ammatilliset perustutkinnot
Kuopio
Tarjoilija

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Tarjoilija

Tarjoilijat työskentelevät asiakaspalvelutehtävissä, joten palveluhenkisyys, asiakaspalvelutaidot ja joustavuus korostuvat työtehtävissä. Tarjoilijat työskentelevät yhteistyössä muun ravintolahenkilökunnan kanssa, joten yhteistyötaidot ovat myös merkittävässä roolissa.

Tarjoilijan työtehtävät

Tarjoilijan työpäivä koostuu monenlaisista tehtävistä aina asiakkaiden pöytiin opastamisesta, tilausten ottamisesta ja tarjoilutehtävistä laskutukseen ja pöytien siistimiseen. Ammattitaitoinen tarjoilija muistaa ravintolassa tarjoiltavien ruoka- ja juoma-annokset ainesosineen sekä osaa esitellä ne asiakkaille. Asiakaspalvelutehtävissä palveluhenkisyys, joustavuus ja asiallinen käytös on osattava säilyttää myös kiireessä ja hankalissakin tilanteissa. Lisäksi järjestelmällisyys, hyvä muisti, yhteistyötaidot ja kielitaito ovat eduksi tarjoilijan työtehtävissä.

Tarjoilija työelämässä

Tarjoilijoita tarvitaan useissa erilaisissa ravintoloissa. Työpaikkoja voivat olla ravintolat, henkilöstöravintolat, pubit, yökerhot, liikenneasemat, kahvilat, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyritykset sekä suurtalouden toimipaikat. Työ on tyypillisesti vuorotyötä, jossa työaika voi usein sijoittua myös iltaan ja viikonloppuun. Työpäivään voi kuulua niin hiljaisia kuin kiireisiä hetkiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Tarjoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea kevään yhteishaussa, jos olet suorittanut/suorittamassa peruskoulun tai lukion. Jos olet jo suorittanut jo jonkin ammatillisen perustutkinnon, et voi hakea yhteishaussa. Tällöin voit hakea jatkuvan haun kautta.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Palvelualan Opisto Kuopiossa (PAOK:ssa) voit kouluttautua aloille, jotka työllistävät hyvin. Niin ravintola- ja catering- kuin puhtausalan ammattilaisista on huutava pula. Palvelualan Opisto Kuopiossa varmistaa, että valmistut alan ammattilaiseksi, alan viimeisin tieto mukanasi. Pieni opisto, jossa opetus on laadukasta ja opettajilla...


Lue lisää oppilaitoksesta PAOK Palvelualan Opisto Kuopio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PAOK Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4
70100 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
paok.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Tarjoilija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,7)
Perustuu 11 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Tarjoilija täytä seuraavat tiedot: