Data Science, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Aalto-yliopisto
Summary
3 + 2 years
English
Opintotukikelpoinen
Syksy
Application deadline: Joint application January
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Data Science, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Data Science on yksi Aalto-yliopiston englanninkielisen Aalto Bachelor’s Programme in Science and Technology -kandidaattiohjelman pääaineista. Monitieteisessä pääaineessa tutkitaan tieteellisiä menetelmiä, joilla datasta jalostetaan tietoa ja rakennetaan malleja, joilla pyritään ratkaisemaan kompleksisia ongelmia. Alalla hyödynnetään laajasti matematiikan, tilastotieteen, informaatiotutkimuksen ja tietotekniikan tekniikoita ja teorioita.

Valmistuessasi tekniikan kandidaatiksi Data Science pääaineenasi saat taitoja, joita digitalisaation huippuasiantuntijalta edellytetään kaupan ja teollisuuden sekä tieteen ja tekniikan aloilla. Valmistuttuasi osaat käsitellä suuria datamääriä, tehdä datan perusteella luotettavia päätelmiä ja luoda datalähtöisiä malleja, joiden avulla voidaan laatia tarkkoja ennusteita tai tehdä älykkäitä päätöksiä.

Opinnoissa painotetaan matematiikan, tilastotieteen ja laskennan erinomaista osaamista sekä vahvan datatieteellisen osaamisen hankkimista. Opiskelijat perehtyvät nykyisiin menetelmiin ja pääsevät seuraamaan alan nopeaa kehitystä.

Lähde: Opintopolku.fi

Admission requirements

You can apply through joint application at www.studyinfo.fi.

Degree / Diploma

Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Data Science, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit