Sivuston käyttötapa: Mobiili

Master's Programme in Automation and Electrical Engineering

Aalto-yliopisto
Length: 2 years
Language: English
Study allowances: Yes
Start date: Fall
Study pace: Full time
Location: Espoo

Master's Programme in Automation and Electrical Engineering

Electrical Engineering

Master’s Programme in Automation and Electrical Engineering

Multidisciplinary master’s programme draws from extensive research in mathematical and natural sciences. Flexible curriculum allows students to study a unique combination of courses to suit their own interests.

Studies in Automation and Electrical Engineering

The progamme focuses on following themes:

  • Sustainability, for axample energy efficiency and intelligent transportation systems
  • Distributed and networked systems, for example smart grid, smart living environment and safety and security in distributed/networked systems
  • Sensing and perceiving the environment, for example microsensors and machine perception
  • Transition from automation to autonomy
  • Personal healthcare

The students can choose from three different majors within the programme:

  • Electrical Power and Energy Engineering
  • Control, Robotics and Autonomous Systems
  • Translational Engineering

Career options

Multi-disciplinary programme provides graduates with an ability to work in a wide variety of engineering careers in both public and private sectors. The programme also offers excellent scientific basis for careers in research and academic professions.

Automation and Electrical Engineering

Monialainen maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille valmiudet työskennellä laajasti tekniikan eri aloilla. Opetusohjelma on joustava, joten opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella yksilöllisesti omien kiinnostustenkohteidensa mukaan. Pääaineen voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta.

Kiinnostuitko opiskelusta Aallossa?

Voit tilata Aalto-yliopiston uutiskirjeen täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön, niin saat lisätietoa hakemisesta, opiskelusta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Admission requirements

An appropriate Bachelor's degree or an equivalent qualification.

Degree / Diploma

Master of Science (Technology) / Diplomi-insinööri 

Koulutuksen järjestäjä: Sähkötekniikan korkeakoulu

Sähkötekniikan korkeakoulu

engl. School of Electrical Engineering

School of Electrical EngineeringAalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulussa tehdään niin perus- kuin soveltavaakin tutkimusta ja annetaan korkealaatuista insinöörikoulutusta sekä suomalaisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Sähkötekniikan korkeakoulussa sähkötekniikka, luonnontieteet ja informaatioteknologia punoutuvat yhteen älykkäiksi järjestelmiksi, jotka lisäävät hyvinvointia ja säästävät energiaa. Yhteinen nimittäjäsähkötekniikan korkeakoulun hankkeille aina erilaisista vanhusten hoivapalveluista avaruusrobotteihin on korkea laatu.

Seitsemän laitosta

Koulun seitsemän laitoksen tutkimusalueet kattavat muun muassa automaatio- ja systeemitekniikkaa, sähkötekniikkaa ja tietoliikennetekniikkaa sekä tehoelektroniikkaa, langatonta tietoliikennetekniikkaa ja bioinformaatioteknologiaa.

Sähkötekniikan korkeakoulu rakentuu Teknillisen korkeakoulun (TKK) 160-vuotiseen historian perustalle. Korkeakoulu on yksi neljästä itsenäisestä tekniikan koulusta uudessa Aalto-yliopistossa, joka aloitti toimintansa vuonna 2010. Aalto-yliopisto muodostettiin yhdistämällä Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu.

Otaniemen kampus

Aalto-yliopiston tekniikan korkeakoulujen kampusalue sijaitsee Espoon Otaniemessä, joka on yksi Pohjoismaiden suurin korkean teknologian keskittymä. Otaniemessä sijaitsee myös Teekkarikylä, jossa asuu yli 2000 opiskelijaa.

Otaniemi Campus

Request information

Do you want more information about studies in Aalto University? Sign up for newsletter here!

You will receive more information about admissions, student projects and student life.

Errors
Business and economics
Arts and design
Science, technology, engineering and architecture

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto


Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi