Ammattiopisto Lappia

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia ylläpitää Ammattiopisto Lappiaa ja omistaa Lappia-Koulutus Oy:n. Opiskelijoita Lappiassa on noin 4500 ja henkilöstöä noin 340.

Lappian toiminta-alue kattaa 30 prosenttia Suomen pinta-alasta. Toimipisteemme ovat Kemissä, Louella Tervolassa, Muoniossa, Rovaniemellä ja Torniossa. Toteutamme monipuolisesti koulutuksia myös muualla Suomessa sekä palvelemme asiakkaita myös rajan yli Ruotsiin ja Norjaan.

Yrityksille ja yhteisöille järjestämme koulutuksia tarpeiden mukaan.

Lähde: Opintopolku


*Tämän oppilaitoksen koulutuksia ei tällä hetkellä löydy Studentum.fi:stä.*


Yhteystiedot

Ammattiopisto Lappia

Urheilukatu 6
95400 Tornio

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Laura

Ammattiopisto lappiassa opetus on tasokasta ja opettajat ovat alansa asiantuntijoita. Lappia on hyvä opiskelupaikka jos tahtoo tehdä "käsillä" töitä ja valmistua koulutuksesta suoraan ammattiin ja mennä töihin.

Anna

Ammattikoulussa oppii tekemällä koko ajan, jolloin ammattiin jää hyvä tuntuma. Pelkällä teorialla ei saada ammattia, vaan myös käsillä tulee tehdä ja oppia. Ympäristö on viihtyisä ja mukava. Koko ajan oppii uutta ja saa varman ja mukavan tuntuman tulevaan ammattiinsa. Suosittelen ammattikoulua kaikille niille, jotka haluavat oppia oikeasti tekem...

Näytä kokonaan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin