Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ammatilliset oppilaitokset

Ammattiopisto Lappia

Ammattiopisto Lappia tarjoaa käytännönläheistä ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Lapissa. Toimipisteet sijaitsevat Kemissä, Louella Tervolassa, Muoniossa ja Torniossa. Oppilaitos toteuttaa monipuolisesti koulutuksia myös muualla Lapissa. Yrityksille ja yhteisöille järjestetään koulutuksia tarpeiden mukaan.

Lappia on savuton oppilaitos ja työyhteisö. Oppilaitos toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Lappia edistää opiskelijoiden ja henkilöstön ympäristömyönteisyyttä, hyvinvointia, kestäviä valintoja ja hankintoja.

Ammattiopisto Lappiaa ylläpitää Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia.

Lähde: Opintopolku


*Tämän oppilaitoksen koulutuksia ei tällä hetkellä löydy Studentum.fi:stä.*


Yhteystiedot

Ammattiopisto Lappia

Urheilukatu 6
95400 Tornio

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Laura
Ammattiopisto lappiassa opetus on tasokasta ja opettajat ovat alansa asiantuntijoita. Lappia on hyvä opiskelupaikka jos tahtoo tehdä "käsillä" töitä ja valmistua koulutuksesta suoraan ammattiin ja mennä töihin.
Anna
Ammattikoulussa oppii tekemällä koko ajan, jolloin ammattiin jää hyvä tuntuma. Pelkällä teorialla ei saada ammattia, vaan myös käsillä tulee tehdä ja oppia. Ympäristö on viihtyisä ja mukava. Koko ajan oppii uutta ja saa varman ja mukavan tuntuman tulevaan ammattiinsa. Suosittelen ammattikoulua kaikille niille, jotka haluavat oppia oikeasti tekem...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin