Griffith University

paikassa Brisbane
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Griffith University

Griffith University

Griffith University Australian Queenslandissa on yksi Australian suosituimmista yliopistoista pohjoismaalaisten keskuudessa. Griffith Universityssä yhdistät opiskelut ja rantaelämän helposti.

Neljä syytä opiskella Griffith Universityssä Queenslandissa

 • Griffith University on äänestetty 50 parhaan alle 50-vuotiaan yliopiston joukkoon
 • Yliopisto sijaitsee vai kävelymatkan päässä Gold Coastin hiekkarannoista
 • Yliopistolla on yli 120 opiskelijakerhoa
 • Laaja kurssivalikoima, johon kuuluu yli 300 koulutusohjelmaa ja tuhansia kursseja

Griffith Universityn visio

Griffith Yliopistossa teoria ja käytäntö ovat hyvin tasapainossa ja mukautuvat hyvin tosimaailman tilanteisiin. Opetuksen tavoitteena on valmistaa opiskelijat työelämään. Yliopistolla on laajat tutkimusosastot, jotka kuuluvat maailman top 2% parhaimmistoon alle 50 vuotiaiden yliopistojen kategoriassa.

Griffith University oli Australian ensimmäinen yliopisto, joka tarjosi Tourism and Management -opnnot ja yliopisto kuuluu alalla yhä kahden parhaan joukkoon Australiassa ja viiden parhaan yliopiston joukkoon maailmanlaajuisesti.

Kampukset

Griffith Gold Coast -kampus

Gold Coastin kampus on Griffith Universityn suurin kampus ja kampuksella opiskelee yli 18 000 opiskelijaa. Kampuksen tilat ovat huippumodernit ja tarjoaa tutkimusta ja opetusta lähes kaikissa oppiaineissa. Gold Coastin kampus sijaitsee vai muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin maailmankuuluista hiekkarannoista. Monet opiskelijat asuvat rannan lähellä ja matkustavalla raitiovaunulla yliopistolle. Kampuksella on kahviloita, ravintoloita, suuri kirjasto, myymälöitä ja kuntosali. Jos väsyt kuumuudesta, voit rentoutua kampuksen uima-altaalla.

Griffith Nathan -kampus

Nathan-kampus on Griffith Universityn ensimmäinen kampus. Se sijatsee Toohey Forestin rajalla, jonne o lyhyt kävely- tai bussimatka Mount Gravattin kampukselta tai 20 minuutin ajomatka Brisbanen liikekeskuksesta. Nathan-kampus keskittyy ympäristökysymyksiin. Siellä sijaitsee Sir Samuel Griffith Center – Australian ensimmäinen rakennus, joka toimii kokonaan aurinkoenergialla. Nathan-kampuksella  13 000 opiskelijaa opiskelee liiketoimintaa, tekniikkaa, tietotekniikkaa, ympäristöalaa ja oikeustiedettä.

South Bank -kampus

South Bank -kampus sijaitsee Brisbanen kulttuurikeskuksessa. Kampus sijatsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Brisbanen liikekeskustasta. Opiskelijoilla on käytössään nykyaikaiset tilat ja alansa huippuluokan opettajat. South Bankin kampuksella on noin 3400 opiskelijaa.

Opiskelijakerhot

Griffith Universityllä on 120 opiskelijakerhoa. Heillä on erilaisia ​​urheiluseuroja, aihepiirejä ja etujärjestöjä kuten Meditation Club, Pride Club, Debate Club, League of Legends Club ja Start-up Club.

Opiskelu Griffith Universityssä

Yhteistyössä Griffith Universityn kanssa autamme sinua hakeutumaan seuraaviin koulutusvaihtoehtoihin

 • Opiskelu ulkomailla – 1–2 lukukautta
 • Kanditutkinto –  3–4 vuotta
 • Maisteritutkinto – 1–2 vuotta

Kiinnostuitko opiskelusta Griffith Universityssä?

Jos kiinnostuit opiskelusta ja haluaisit kuulla lisää tai kaipaat apua hakemisessa, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön.


Hakeminen

Toimimme yhteistyössä joidenkin ulkomaisten oppilaitosten kanssa ja autamme sinua maksutta niihin opiskelemaan hakemisessa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Lukuvuosi

Lukukausi 2023: 

 • Lukukausi 1: 6.3. – 7.6.
 • Lukukausi 2: 17.7.– 28.10.
 • Lukukausi 3: 6.11.– 9.2.

Pakollinen orientaatioviikko alkaa viikkoa ennen lukukauden alkua.

Kurssimaksut

Kurssimaksut 2023

Opiskele ulkomailla (1–2 lukukautta) 

 • 30 opintopistettä maksaa 9517 AUD / lukukausi
 • 40–50 opintopistettä maksaa 10 557 AUD / lukukausi

Bachelor’s Degree (3 vuotta)

 • Hinnat alkaen 15 250 AUD / lukukausi

Master’s Degree (1–2 vuotta)

 • Hinnat alkaen 16 750 AUD / lukukausi

Stipendit 

Griffith University tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille useita stipendejä, joilla voit saada katettua jopa 50% Bachelor's ja Master's -tutkintojen kurssimaksuista.

Asuminen

Asuminen kampuksella

Griffith University tarjoaa erilaisia huoneita ja asuntoja kampuksilla.

Asuminen Kampuksen ulkopuolella

Voit myös etsiä asunnon kampuksen ulkopuolelta. Yliopistolla on paljon kontakteja ja saat halutessasi vinkkejä yrityksiin, joihin voit ottaa yhteyttä.

Koulutukset

Ota yhteyttä

Request information

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Griffith University

Brisbane

Sponsoroitu