Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | peruskoulupohjainen

Business College Helsinki
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | peruskoulupohjainen

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | peruskoulupohjainen

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | peruskoulupohjainen

Kiinnostavatko tietokoneet? Opiskele tieto- ja viestintätekniikan ammattiin Business College Helsingissä! Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (ent. datanomi) antaa hyvät sekä monipuoliset tiedot ja taidot toimia moninaisissa ohjelmistokehittäjän tai IT-tukihenkilön työtehtävissä.

Erikoistu vaikka pelialaan tai kyberturvallisuuteen

Peruskoulupohjainen tieto- ja viestintätekniikan tutkinto on tarkoitettu kaikille pelialasta, ohjelmoinnista, kyberturvallisuudesta tai muista IT-alan kokonaisuuksista kiinnostuneille. Valittavanasi on käytön tuen osaamisala (erikoistumismahdollisuudet pilvipalvelut ja kyber) tai ohjelmistotuotannon osaamisala (erikoistumismahdollisuudet peliohjelmointi ja web-ohjelmointi).

Suorita kaksoistutkinto

Jos mietit lukion ja ammatillisen tutkinnon välillä, voit saada ne molemmat! Suorita Business College Helsingissä kaksoistutkinto eli tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto ja ylioppilastutkinto. Yhteistyölukion opettajat tulevat pitämään lukiotunnit oppilaitoksen tiloihin. Kaksoistutkintokoulutuksessa erikoistut peli- tai IoT-ohjelmointiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | peruskoulupohjainen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Peruskoulupohjaiseen datanomikoulutukseen eli tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoa opiskelemaan haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (ent. datanomi)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | peruskoulupohjainen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja...


Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | peruskoulupohjainen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | peruskoulupohjainen täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)