EF Opintovuosi ulkomailla | Malaga

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
espanja
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Málaga
Kielimatkat
EF Opintovuosi ulkomailla | Malaga / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Malaga

Malagassa pääset nauttimaan kilometrien pituisista hiekkarannoista ja Välimeren auringosta. Viehättävä pikkukaupungin tunnelma ei ole kadonnut minnekään, vaikka Malaga on auringonpalvojien suosikkikohde. Kulttuurinnälkäisen kannattaa vierailla Picasson syntymäkodissa tai Flamenco-museossa.

Auringon hellimässä Espanjassa pääset nauttimaan keskipäivän siestasta, värikkäästä flamencosta sekä seuraamaan pelotonta härkätaistelua. Pidempiaikainen espanjan opiskelu Espanjassa on mahtava tilaisuus tutustua pintaa syvemmältä maahan, jossa historia yhdistyy nykypäivään.

Tietoa EF Malagasta

Koulu sijaitsee Perdegalejon kaupunginosassa, vain 15 minuutin bussimatkan päässä kaupungin keskustasta.

  • Tunnelmallinen, huvilatyylinen koulurakennus
  • Ihanasti remontoidut sisätilat
  • Yksityinen puutarha sitruunapuilla, pingispöytä
  • Lyhyt kävelymatka kahviloihin ja ravintoloihin Malagan kuuluisalle ranalle
  • Kaupungin parhaiden kalaravintoloiden ympäröimä
  • Majoitus saatavilla koulurakennuksen yhteydessä

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | Malaga, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Malagassa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Malaga? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Arvioinnit
EF Opintovuosi ulkomailla | Malaga ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Malaga täytä seuraavat tiedot: