🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, päiväopinnot
5,0 (1 Arvioinnit)

Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | päivätoteutus

Haaga-Helia, paikassa Helsinki
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | päivätoteutus

Tietojenkäsittelyn koulutuksessa saat vankan IT- ja liiketoimintaosaamisen yhdistävän ammattitaidon.

Haaga-Helian tietojenkäsittelyn tradenomina olet työnantajien arvostama IT-asiantuntija, joka työskentelee eri kehittämistehtävissä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Haaga-Heliassa voit yhdistää teknologian ja liiketoiminnan osaamiset oppimispolullasi.

Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutus vastaa kehittyviin työelämän tarpeisiin ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden muotoilla omia opintojasi joustavasti. Voit suunnitella henkilökohtaisen oppimispolkusi ja valita osaamista Haaga-Helian koulutustarjonnasta yli tutkintorajojen.

Tietojenkäsittelyn tradenomikoulutuksessa hankit ensin perusosaamisen digitaalisista palveluista, ICT-infrasta ja pilvipalveluista, ohjelmistojen kehittämisestä sekä näiden yhteydestä liiketoimintaan. Sen jälkeen suuntaat opintojasi johonkin neljästä teemasta (suuntautumisvaihtoehdot).

Ammatillinen osaamisesi kehittyy aidoissa työtilanteissa, kuten yrityksille tehtävissä projektitöissä ja työharjoittelussa. Samalla voit verkostoitua IT-alan työnantajien kanssa.

Monipuoliset työmahdollisuudet kansainvälisellä ja nopeasti kehittyvällä alalla

Haaga-Heliassa sinulla on mahdollisuus keskittyä vahvuuksiisi tai kehittää itseäsi monialaisesti. Tradenomikoulutus tarjoaa opiskelijoille vankan IT-ammattilaisen osaamispohjan lisäksi neljä suuntautumisvaihtoehtoa, jotka sisältävät mielekkäitä oppimispolkuja:

1) Digitaaliset palvelut

 • Digitaalisten palveluiden suuntautumisopinnot valmentavat sinua toimimaan monikanavaisten digitaalisten palveluiden liiketoimintalähtöisenä kehittäjänä.
 • Oppimispolut: digitaalisen palvelun kehittäjä, palvelumuotoilija, UX-/UI-suunnittelija, Front End -kehittäjä (Digitaaliset palvelut).

2) Ohjelmistokehitys

 • Opinnoissa korostuvat ohjelmistokehittämisen menetelmät, prosessit ja työkalut. Erityistä huomiota kiinnitetään myös ohjelmistotuotantoon liiketoimintana.
 • Oppimispolut: Full Stack -kehittäjä, Back End -kehittäjä, Front End -kehittäjä (käyttöliittymäohjelmoija), tietokanta-asiantuntija.

3) ICT-infra ja pilvipalvelut

 • Opinnoissa korostuvat erityisesti palvelinratkaisut, käyttöjärjestelmät, tietoverkot ja tietoturva sekä yksittäisen palvelun että organisaation näkökulmasta.
 • Oppimispolut: järjestelmäasiantuntija, pilvipalveluasiantuntija, tietoturva-asiantuntija.

4) ICT ja liiketoiminta

 • Valmistu ICT-ratkaisuja hyödyntäväksi liiketoiminnan kehittäjäksi sekä tietohallinnon asiantuntijaksi.
 • Oppimispolut: ICT-ratkaisukonsultti, tietohallinnon asiantuntija, tietojärjestelmäasiantuntija, data-analytiikan kehittäjä.

Oman kiinnostuksesi mukaan voit yhdistellä tutkintoosi opintoja useasta suuntautumisesta tai muista Haaga-Helian tutkinnoista. Tarjolla on esimerkiksi kattavasti erilaisia yrittäjyysopintoja, ja autamme sinua tarvittaessa myös oman yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Haaga-Heliassa opiskellaan lähellä työelämää. Projektit toteutetaan yhteistyöyritysten kanssa, ja työharjoitteluun on tarjolla useita vaihtoehtoja. Tutustu myös englanninkieliseen IT-alan tradenomikoulutukseen.

Päivätoteutus

Jos valitset päivätoteutuksen, opintojaksot tarjotaan pääsääntöisesti lähiopetuksena ma–pe klo 8–17.  Osa opintojaksoista tarjotaan myös etäopetuksena (sisältää verkon välityksellä toteutettavia opetussessioita) tai verkko-opetuksena (itsenäinen opiskelu, ajasta riippumatonta).

ICT ja liiketoiminta -suuntautumisessa suurin osa opintojaksoista on etä- tai verkko-opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Kevät

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi AMK

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojenkäsittelyn koulutus | Tradenomi (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Krisse
04 touko 2018
Työelämälähtöistä opiskelua

Haaga-Helian tietojenkäsittelyn koulutus sisälsi paljon työelämälähtöistä opiskelua, kuten paljon ryhmätöitä ja mahdollisuuksia projektipäällikön rooleihin, josta on ollut suuri...

Näytä lisätiedot
Haaga-Helia
Ratapihantie 13
00520 Helsinki

Haaga-Helia avaa ovet työelämään!

In English Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-Helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot...

Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu