AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sosionomikoulutus | sosionomi | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosionomikoulutus | sosionomi | päivätoteutus

Lähikuva hymyilevästä, silmälasipäisestä naisopiskelijast

Sosionomiopinnoissa opit tukemaan ihmisen ja yhteisöjen osallisuutta sekä vuorovaikutusta yhteiskunnassa. Ihmisläheisellä alalla jokainen päiväsi on täynnä monipuolisia ja merkityksellisiä kohtaamisia ja tehtäviä.

Koulutuksen sisältö

Opintojesi alussa perehdyt sosiaalialan perusosaamiseen, kuten hyvinvoinnin edistämiseen, vuorovaikutustaitoihin ja kulttuuriseen moninaisuuteen. Opintojen edetessä tutustut tutkimuksen tekoon, osaamisen kehittämiseen, johtamisen opintoihin sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. HAMKissa pääset perehtymään myös taidelähtöisiin menetelmiin sosionomikoulutuksessa. Tämän kautta opit, miten voit käyttää musiikkia ja kuvataidetta osana tulevaa työtäsi sosiaalialan ammattilaisena.

Voit syventää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan sosiaalialan eri osaamisalueisiin. Valittavanasi on muun muassa kokonaisuuksia varhaiskasvatuksen, perheiden, lasten suojelun, nuorisotyön, riippuvuuksien, kriisien, mielenterveyden ja kulttuurin parista.

Työelämässä

Sosionomit työskentelevät ihmisten kanssa heidän arjessaan. Voit toimia kasvatuksen, ohjauksen ja sosiaalityön tehtävissä, joten työllistymismahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset. Ammattinimikkeitäsi voivat olla esimerkiksi sosiaaliohjaaja, lastensuojelun ohjaaja, kuraattori, koulusosionomi, palveluohjaaja, nuorisotyöntekijä, asumispalveluyksikön ohjaaja, varhaiskasvatuksen sosionomi, perhetyöntekijä, vanhustyön ohjaaja, päihde- ja mielenterveystyön ohjaaja tai palvelukoordinaattori.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosionomikoulutus | sosionomi | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Hämeenlinna
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomikoulutus | sosionomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu