Lukiot ja erikoislukiot

Kesälukio

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
2 viikkoa
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
heinäkuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 viikkoa
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
heinäkuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Kesälukio

Kaverukset juttelemassa

Yliopistojen ja korkeakoulujen pääsyvaatimusten uudistuessa lukio-opinnoillasi on entistä suurempi painoarvo jatko-opiskeluun hakeutuessasi. Nyt sinulla on mahdollisuus paneutua perusteellisesti sellaisiin lukion kurssien sisältöihin, joissa koet tarvetta kertaukseen ennen ylioppilaskirjoituksia.

Kertaa lukiokurssien sisältöjä

Abikursseilla kertaat lukiokurssien sisältöjä ja vahvistat osaamistasi ylioppilaskirjoituksia varten. Samalla nautit urbaanista Helsingistä Kallion sykkeessä. HEO tarjoaa opiskelijoilleen myös tilat opiskelu- ja lukupiireihin, joissa voit syventää oppimistasi yhdessä muiden abikurssilaisten kanssa.

Kesälukion opinnot

Abikurssit kestävät kaksi viikkoa, jonka aikana opetusta on arkipäivisin. Opiskelija osallistuu yhdelle valitsemansa aineen kahden viikon intensiivikurssille kerrallaan. Intensiivikurssilla keskityt valitsemasi aineen lukion pakollisten ja syventävien opintojen perusteelliseen kertaamiseen.

Kunkin intensiivikurssin laajuus on 50 oppituntia, ja työmuotoina ovat kontaktiopetus ja ohjattu ryhmätyöskentely. Kurssin aikana opiskelijoita kannustetaan muodostamaan harjoitusryhmiä. Abikurssien opiskelijat voivat käyttää opiston tietokoneita. Abikursseilla pääset harjaannuttamaan tieto- ja viestintätekniikan taitojasi lukion päättötutkinnon edellyttämällä tavalla.

Oppituntien lisäksi HEO järjestää läksypiirejä ja vapaa-ajan ohjelmaa. Tarjolla on opintojen yksilö- ja ryhmänohjausta. Opiskelijalla on mahdollisuus osallistua järjestetylle retkelle ja iltaohjelmaan opiston kattoterassilla. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kesälukio, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

heinäkuu 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

Hakemus täytetään oppilaitoksen sivuilta löytyvällä hakulomakkeella.

Kurssi soveltuu kaikille lukiolaisille, ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville ja aikuisopiskelijoille.

Tutkinto / todistus

Intensiivikurssit toteutetaan yhteistyössä Kesälukioseuran kanssa, ja ne ovat lukion soveltavia opintoja, joten kurssin voit mahdollisesti lukea osaksi lukio-opintojasi. Saat lukiokurssista todistuksen, mutta sovithan kurssien hyväksilukemisesta aina oman koulusi aineenopettajan tai rehtorin kanssa.

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kesälukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
HEO Kansanopisto
Kirstinkatu1
00530 Helsinki

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...

Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu