Venäjän kieli ja kulttuuri, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
Itsenäiset maisteriohjelmat

Venäjän kieli ja kulttuuri, maisteriohjelma

Tavoite

Venäjän kielen ja kulttuurin maisteriopinnot tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisen kandidaatintutkinnon pohjalta kohti syvempää asiantuntijuutta. Voit suuntautua joko aineenopettajaksi tai venäjän kielen ja kulttuurin asiantuntijaksi. Aineenopettajan koulutuksessa kielen ja kulttuurin tuntemus yhdistyy pedagogisten taitojen kehittämiseen. Asiantuntijakoulutuksessa yhdistät venäjän kielen ja kulttuurin tuntemuksesi valitsemiesi sivuaineiden kautta hankittuun osaamiseen.

Koulutuksen sisältö

Venäjän kielen ja kulttuurin maisteriopinnot tarjoavat opiskelijalle mahdollisuuden perehtyä syvällisemmin kielen, kulttuurin- ja kirjallisuudentutkimuksen kysymyksiin, paneutua tieteellisen tutkimuksen metodologiaan ja tehdä itsenäinen tutkimus. Opetuskielet ovat venäjä ja suomi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit
Venäjän kieli ja kulttuuri, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.