Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelun toteuttaja | MediaAmis, YritysAmis

Kainuun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Kajaani
Ammatilliset perustutkinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelun toteuttaja | MediaAmis, YritysAmis

Kainuun ammattiopisto

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelun toteuttaja

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon, audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan suorittaneella on valmiudet toimia media-alalla audiovisuaalisen viestinnän työtehtävissä esimerkiksi media-, peli- ja viestintätuotteiden suunnitteluun, valmistamiseen, tuottamiseen ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto on suunnattu kaikille media-alasta kiinnostuneille, ei vaadi aikaisempaa osaamista.

Opintojen toteutus

MediaAmiksen perusopinnoissa opit alan ammattiohjelmien käytön, valo- ja videokuvausta ja niiden editointia, www-sivujen tekemistä sekä graafisen ilmaisun perusteita.

YritysAmiksessa opitaan ammattiin tekemällä alusta alkaen alan oikeita asiakastöitä. Opintojen kesto on yksilöllistä. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (= HOKS), johon kirjataan yksilölliset osaamisen tunnistamista, tunnustamista, hankkimista ja osoittamista sekä ohjaus- ja tukitoimia koskevat tiedot. Jokainen opiskelija etenee siis joustavasti omaan tahtiinsa ja opiskelee vain sellaista, mistä hänellä ei vielä osaamista ole.

Tutkintokoulutuksen opiskelija osoittaa ammatillisen tutkinnon perusteissa määritellyn ammattitaidon tai osaamisen näytöillä käytännön työtehtävissä pääosin työpaikalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelun toteuttaja | MediaAmis, YritysAmis, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, mediapalvelun toteuttaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelun toteuttaja | MediaAmis, YritysAmis? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto (KAO) järjestää toiseen asteen ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Vuosikymmenten saatossa KAO:sta on kasvanut ja kehittynyt monialainen toimija, jonka kädenjälki näkyy vahvana kainuulaisessa työelämässä. Perustehtävän, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, KAO toimii aktiivisesti alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kainuun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kainuun ammattiopisto

Opintie 3
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kao.fi

Arvioinnit

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | mediapalvelun toteuttaja | MediaAmis, YritysAmis ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.