Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Ei arviointeja

Metsätalousinsinööri (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Metsätalousinsinööri (AMK) | päivätoteutus

Metsätalousinsinööri tutkimassa metsää

“Suomi elää metsästä” pitää edelleen hyvin paikkansa. Perinteisen metsätalouden rinnalle syntyy jatkuvasti uusia metsään liittyviä käyttömuotoja, kuten metsän käyttö hiilinieluna. Metsäalan kehitys vaatii uutta lähestymistapaa metsien käyttöön, ja alalle tarvitaan jatkuvasti lisää tuoretta osaamista ja uusia innovaatioita. 

Metsätalousinsinöörinä toimit uusiutuvien luonnonvarojen ja niiden kestävään käyttöön perustuvan liiketoiminnan tehtävissä. Hallitset puunkäyttäjien raaka-ainehuollon ja osaat neuvoa metsänomistajia metsiensä käytössä. 

Metsätalousinsinöörejä toimii muun muassa metsäasiantuntijoina, hankintaesimiehinä, metsäneuvojina, projektipäällikköinä ja -asiantuntijoina, muissa johto- ja esimiestehtävissä sekä itsenäisinä metsäpalveluyrittäjinä. 

Opiskelet ammattiisi alusta alkaen vahvassa yhteistyössä työelämän kanssa. Joensuu on Euroopan metsäpääkaupunki ja Pohjois-Karjalassa toimii iso joukko suuria kansainvälisiä metsäteollisuusyrityksiä, tutkimus- ja koulutusorganisaatioita, metsätalouden kehittämisyksiköitä ja julkishallinnon organisaatioita, bioenergia-, metsäteknologia- ja paikkatietoyrityksiä sekä lukuisia metsäpalveluyrityksiä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on erinomaiset mahdollisuudet verkostoitua ja hankkia työkokemusta jo opintojesi aikana. 

Kaikissa tehtävissä olet tekemisissä asiakkaiden kanssa

Metsätalousinsinöörinä toimit uusiutuvien luonnonvarojen ja niiden kestävään käyttöön perustuvan liiketoiminnan tehtävissä. 

Suunnittelet kestävää metsien käyttöä, ohjaat ja toteutat metsä- ja energiateollisuuden puuraaka-ainehuoltoa ja neuvot metsänomistajia metsiensä käytössä. 

Kaikissa tehtävissä olet tekemisissä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
Valmistuttuasi toimit esimerkiksi metsäasiantuntijana, metsäsuunnittelijana tai bioenergia-asiantuntijana
sekä muissa johto-, esimies- ja projektitehtävissä tai itsenäisenä metsäpalveluyrittäjänä. 

Metsätalousinsinöörien työllistyminen on ollut viime vuosina hyvällä tasolla.

Varjoista metsään!

Opinnoissa eniten ovat juuri kiinnostaneet uusiutuvien energiamuotojen käyttö, sekä paikkatieto-opinnot. Uusiutuviin energiamuotoihin kuuluvat puu-energian käytön ja hyödyntämisen ohella myös aurinko- ja tuulivoima, joiden tuottojen laskeminen on excelissä toisinaan oikein mukavaa. Parasta Kareliassa opiskelussa on kuitenkin ryhmähenki. Kaveria autetaan, kun apua pyytää ja koko porukka haluaa jeesata, että kaveri oppii.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Metsätalousinsinööri (AMK) | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Metsätalousinsinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Metsätalousinsinööri (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu