Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kokkola
Ammatilliset perustutkinnot

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan suorittanut tuntee media-alan toimintaympäristön ja osaa toimia audiovisuaalisissa tuotannoissa. Hän hallitsee erilaisten mediamateriaalien valmistuksen sekä valitsemiensa valinnaisten tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot.
Mediapalvelujen toteuttaja osaa soveltaa oppimiaan tietoja ja taitoja muuttuvissa työtilanteissa. Hän osaa toimia monipuolisesti erilaisissa työtehtävissä ja tuottaa palveluita asiakkaiden tarpeisiin myös itsenäisenä yrittäjänä tai ammatinharjoittajana.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Koko tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

  • Media-alan ammatilliset tutkinnon osat, 15 osp
  • Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan pakolliset tutkinnon osat, 30 osp
  • Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalan valinnaiset tutkinnon osat, 100 osp
  • Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp

Opinnoissa voi valita joko video- ja elokuvatuotantoon, visuaaliseen tuotantoon tai äänituotantoon painottuvan suorituspolun.

Media-alalla vaadittavan osaamisen hankkimiseksi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto | Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot: