Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen | kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osa

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Ammatillisen tutkinnon osat
Kälviä

Alkavat koulutukset
Kälviä
Joustavasti

Kälviä
Joustavasti
Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen, Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osa

Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen | kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osa

Tavoitteena on suorittaa kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osa, varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen. Koulutuksen suorittaminen pätevöittää perhepäivähoitajan ammattitutkinnon suorittaneen lastenhoitajaksi varhaiskasvatukseen.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos olet suorittanut perhepäivähoitajan ammattitutkinnon ja haluat työskennellä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana päiväkodissa.

Koulutuksen sisältö

Sinulle laaditaan henkilökohtainen opintopolku, henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa selvitetään ja tunnustetaan aiemmin hankkimasi osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista tarvitset sekä miten osaamista hankitaan. Koulutuspäivien määrä ja opintojen kesto oppilaitoksessa ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen määrä perustuu laadittavaan suunnitelmaan.
Tutkinnon osan suoritettuasi voit suorittaa muita tutkinnon osia tai jatkaa suorittamaan koko kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon.

Voit suorittaa koulutuksen päätoimisesti opiskellen, oppisopimuskoulutuksena tai työn ohessa.

Koulutus on maksuton.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen | kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osa, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen | kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen | kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen | kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osa ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen | kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon osa täytä seuraavat tiedot: