Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Koulutuskeskus JEDU
Yhteenveto
Henkilökohtaistetaan
suomi
   
Monimuotokoulutus
Oulainen
Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Myynnin ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Myynnin ja markkinoinnin osaamisalan suorittaneella on osaamista myynnistä, markkinnoinnista tai näistä molemmista. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa markkinointia sekä myyntiä, seurata toimenpiteiden tuloksellisuutta ja kehittää asiakaskokemusta.

Markkinointiviestintään suuntaunut opiskelija kehittää markkinointiviestinnän suunnittelu- ja tuotanto-osaamista sekä perehtyy kriittiseen tiedonhankintaan ja medialukutaitoon. Hän tutustuu mainoskampanjan suunnitteluun, aikataulutukseen, toteutukseen ja markkinointimateriaalin työstämiseen julkaistavaksi.

Myyntiin suuntautunut opiskelija osaa opintojen jälkeen hankkia, hoitaa ja kehittää asiakkuuksia sekä toimia tavoitteellisesti ja tuloksellisesti myyntitehtävissä. Hän hallitsee erilaisia myyntitekniikoita ja osaa avustaa markkinointitoimenpiteiden toteutuksessa, tuntee myymänsä tuotteet ja hallitsee tuotteiden toimitusprosessit. Hänellä on laaja-alaiset taidot ja tiedot työskennellä joustavasti erilaisissa myyntitehtävissä sekä edellytykset ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan.

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, vastuullisuutta ja päämäärätietoisuutta sekä jatkuvaa oman alan kehityksen seuraamista.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät monipuolisesti erilaisten yritysten ja organisaatioiden markkinointiviestinnän tai myynnin tehtävissä.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Oulaisissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta 400 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Koulutuskeskus JEDU

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU

Koulutuskeskus JEDU

Koulutuskeskus JEDU järjestää monialaista ammatillista koulutusta Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Piippolassa (Siikalatvalla) ja Ylivieskassa. JEDU järjestää ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot seuraavilla koulutusaloilla: Humanistiset ja taidealat Kauppa-, hallinto- ja oikeustieteet Luonnontieteet Maa- ja metsätalousalat Palvelualat Tekniikan alat Terveys- ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Koulutuskeskus JEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Koulutuskeskus JEDU

Kosteenkatu 1
86300 Oulainen

 Näytä puhelinnumero
www.jedu.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!