Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visualisti

OSAO
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Ammattitutkinnot
Oulu

Alkavat koulutukset
Oulu
Kysy lisätietoa

Oulu
Joustavasti

Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visualisti

Visualistina suunnittelet ja toteutat monipuolisesti visuaalista ilmettä ja myymälöiden esillepanoja. Työskentelet erilaisissa tapahtumissa ja tuote-esittelyn parissa. Kaupan alalla työskentelet visualistina myymälässä tai tavaratalossa ja suunnittelet ja toteutat näyteikkunoita, tuotteiden esillepanoja sekä kampanjoita. Visualistina pääset käyttämään työssäsi luovia taitoja ja olet taitava tiimityöskentelijä.

Ammatti ja opinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaneella on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä visuaalisen myynnin ja markkinoinnin erityisosaamista. Tutkinnon suorittanut käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimii erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä.

Tutkinnon suorittamisen jälkeen voit toimia monipuolisissa myyjä-visualistin ja visualistin työtehtävissä lähinnä vähittäiskaupan alalla.

Tähän osaamisalaan järjestetään sekä koulutusta että suorittaa tutkinnon näytöillä.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Myyjä-visualistina tai visualistina voit työskennellä erilaisissa vähittäiskaupan alan liikkeissä ja myymälöissä monipuolisissa työtehtävissä.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon opinnot antavat sinulle yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Valmistuttuasi voit suorittaa esimerkiksi liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon tai kaupan- ja hallinnon alan ammattikorkeakoulututkinnon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visualisti, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit tai haluat toimia esimerkiksi myynnin ja markkinointiviestinnän tehtävissä. Tutkinto sopii hyvin myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon suorittaneelle, jolla on alan työkokemusta.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimusopiskeluna. Oppisopimus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana.

Lisäksi koulutukseen voi suorittaa työvoimakoulutuksena.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit
Liiketoiminnan ammattitutkinto | myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, visualisti ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.