AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | liiketalous ja logistiikka | verkko-opinnot

Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tradenomi (AMK) | liiketalous ja logistiikka | verkko-opinnot

tietokone ja lab logo

LAB-ammattikorkeakoulun liiketalouden ja logistiikan tradenomiopinnoissa valmistut ammattilaiseksi, jolle ongelmien ratkaiseminen, haasteisiin vastaaminen ja työelämän uudistaminen ovat innostavaa arkea.

Monipuolista tradenomiosaamista

Tradenomin opinnot antavat sinulle kattavan kuvan liiketoimintaosaamisesta käytännössä. Täydentävän osaamisen opinnot antavat sinulle mahdollisuuden rakentaa juuri sinulle sopivan osaamispaletin.

Joustavuus, opiskelijalähtöisyys ja tulevaisuuden ennakointi korostuvat liiketalouden tradenomin koulutuksessa. Pakollisten opintojen ohella voit suunnitella opintojasi haluamallasi tavalla. Opettajatuutorisi tukemana voit painottaa valitsemiasi teemoja ja rakentaa omaa osaamisprofiiliasi.

Yhdistä työssäkäynti ja tradenomiksi opiskelu

Verkko-opinnoissa voit yhdistää opiskelun ja työssäkäynnin sekä varmistaa tulevaisuuden työelämän osaamisen. Opinnot alkavat yhden päivän orientaatiolla Lahden kampuksella, mutta varsinainen opiskelu toteutetaan kokonaan verkossa.

Tradenomin verkko-opinnot sisältävät reaaliaikaisia verkkotapaamisia, itsenäistä sekä ryhmissä tapahtuvaa vuorovaikutteista verkkotyöskentelyä ja ohjattua opiskelua. Osa verkkotapaamisista on aikaan sidottuja ja ne toteutetaan arki-iltaisin klo 17–20, muuten opiskelu on ajasta riippumatonta.

Rakenna yksilöllinen osaamispolkusi

Tradenomikoulutuksen ydinopintojen avulla saat hyvän pohjan liiketalouden eri osa-alueista sekä valmiudet rakentaa oman osaamispolkusi. Voit valita täydentävien opintojen kokonaisuuksia mm. logistiikan, digitaalisen markkinoinnin ja asiakaskokemuksen, taloushallinnon tai HR:n ja johtamisen alueilta.

Voit joko valita valmiita oppimispolkuja syventäen yhtä osa-aluetta tai rakentaa omaa tradenomin osaamisprofiiliasi joustavasti kattavasta täydentävien opintojen tarjonnastamme. Voit myös laajentaa osaamistasi koko LABin kielten ja muiden alojen tarjonnasta. 

Osaamisesi muodostuu tekemiesi opintovalintojen mukaan. Henkilökohtainen opettajatuutorisi tukee ja auttaa sinua valinnoissasi tradenomin opintojen aikana. Suunnitelmassa otetaan huomioon aiemmin hankittu osaaminen aiemmissa työtehtävissä tai koulutuksissa. Aiemmin hankitun osaamisen huomioiminen mahdollistaa tutkinnon suorittamisen lyhyemmässä ajassa. Myös tämänhetkisen työsi opinnollistaminen on mahdollista. Sinulla on mahdollisuus valita opintoja myös tradenomikoulutusten päiväopetuksen tarjonnasta.

Opintojen rakenne

YDINOSAAMINEN 90 op
    Yhteiset opinnot 15 op
    Ammatillinen ydinosaaminen 75 op
TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 75 op
    Ammatillista osaamista syventävät ja täydentävät sekä vapaasti valittavat opinnot 75 op 
Harjoittelu 30 op
Opinnäytetyö 15 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (AMK) | liiketalous ja logistiikka | verkko-opinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | liiketalous ja logistiikka | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu