Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Liiketaloudenopiskelijoita

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | päivätoteutus

Tradenomina olet monipuolinen liiketalouden osaaja ja asiantuntija. Opinnot mahdollistavat työelämäverkostojen luomisen sekä laaja-alaisen liiketalouden osaamisen.

Valmistuttuasi sinulla on liiketalouden asiantuntija- ja esimiesehtävissä tarvittavat käytännön perustiedot ja -taidot sekä alan teoreettiset perusteet ja valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä. Opintojen suuntautumisen myötä sinulla on mahdollisuus erottautua työmarkkinoilla sekä toteuttaa omaa urasuunnitelmaasi. Opinnoissa voit suuntautua taloushallintoon, myyntiin ja markkinointiin tai yrittäjyyteen. Voit valita myös johtamisen ja esimiestyön opintoja.

Koulutuksen osaamistavoitteet on kuvattu tarkemmin opetussuunnitelmassa.

Tutkinnon sisältö

Ensimmäisen ja toisen vuoden opinnoissa saat perusvalmiudet liiketalouden ammattiaineissa. Rakennat vankan pohjan mm. markkinoinnin, yritystoiminnan, juridiikan, taloushallinnon ja johtamisen alueista sekä vahvistat kieli- ja viestintätaitojasi. Opintojen edetessä laajennat näkemystäsi liiketoiminnan eri prosesseihin, opit analysoimaan organisaatioiden toimintaa ja kehität omia työyhteisötaitojasi. Opintojesi aikana pääset tekemään yhteistyötä alueen yritysten kanssa erilaisissa projekteissa ja rakennat samalla omaa ammatillista verkostoasi.

Toisen opiskeluvuoden syksyllä teet valinnan osaamistasi syventävistä täydentävän osaamisen opinnoista. Voit syventää osaamistasi taloushallinnossa, markkinoinnissa tai yrittäjyydessä. Näiden lisäksi voit valita johtamisen opintoja. Toisen opiskeluvuoden syksyllä voit hakeutua myös opiskelemaan tutkintosi loppuun monialaisessa Y-akatemiassa.

Kolmantena opiskeluvuotena vahvistat osaamistasi opintoihin kuuluvassa harjoittelussa sekä syvennät osaamistasi täydentävissä opinnoissa. Voit suorittaa osan liiketalouden opinnoista tai harjoittelusi myös ulkomailla.

Jos toimit jo yrittäjänä tai suunnittelet oman yrityksen perustamista, on osa ydinosaamisen ja täydentävän osaamisen opintojaksoista, kansainvälinen vaihto, harjoittelu ja opinnäytetyö tapauskohtaisesti yhdistettävissä omaan liiketoimintaasi tai oman yritysideasi kehittämiseen. Yrittäjänä tai yrittäjyyttä suunnittelevana sinulla on mahdollisuus saada ohjausta ja tukea opintojen ja yrittäjyyden yhdistämiseen opintojesi aikana.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Lähde: Opintopolku

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (AMK) | Liiketalous | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | Liiketalous | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Tradenomi (AMK) | Liiketalous | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (AMK) | Liiketalous | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: