Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kestävän kasvun johtaminen | YAMK | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5-2,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kestävän kasvun johtaminen | YAMK | päivätoteutus

Kestävän kasvun johtamisen YAMK-koulutuksessa pääset perehtymään kestävään kehitykseen, kestävään kasvuun ja kiertotalouteen.

Koulutuksen aika sinulle syntyy osaamista, joka tukee organisaation siirtymistä kestävämpään liiketoiminnalliseen tulokseen. Opintojen aikana kasvua tarkastellaan yksilön, yrityksen ja yhteiskunnan näkökulmista.

Kumppanuusverkostojen kautta luodaan kestäviä ratkaisuja ja vaikutetaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Ytimessä on toiminnan uudistaminen olemassa olevat resurssit huomioon ottaen. Koulutuksessa huomioidaan monitahoisuutta, hyödynnetään systeemiajattelun työkaluja ja otetaan haltuun arvonluonnin prosessit operatiivisella, taktisella ja strategisella tasolla.

Kestävyysajattelun siirtäminen käytäntöön vaatii uudistavaa muutosjohtamista, resilienssiä, vaikuttamistaitoja ja kokonaisnäkemystä ekosysteemin käytännöistä, mukaan lukien kestävän kuluttajakäyttäytymisen johtamista. Koulutuksen tärkeä osa on kokeilemisen ja yhteiskehittämisen kulttuuri.

Ylempi AMK-tutkinto antaa kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joiden vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Tutkinnon kautta kehittyy monimutkaisen toimintaympäristön hallinnan asiantuntijuus ja kestävän kasvun johtajuus. Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia muutosagenttina kestävän kasvun yhteiskunnassa, joko yrittäjänä tai työntekijänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kestävän kasvun johtaminen | YAMK | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa Opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävän kasvun johtaminen | YAMK | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi – sekä 16 YAMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Kestävän kasvun johtaminen | YAMK | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kestävän kasvun johtaminen | YAMK | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: