Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Espoo
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus

Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | monimuotototeutus

Turvallisuuden ja riskienhallinnan tradenomin tutkinto koostuu ydinopinnoista ja täydentävistä opinnoista. Tutkintoon sisältyy pakollisia liiketalouden tradenomin opintoja 150 opintopisteen edestä. Turvallisuuden ja riskienhallinnan opintoja on suoritettava vähintään 45 opintopistettä.  Toimiaksesi turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaisena sinun on tärkeää oppia ymmärtämään muun muassa liiketoiminnan, yritystoiminnan, asiakaslähtöisten palveluiden kehittämisen sekä talouden ja yritysjuridiikan perusteita.

Koulutuksen ydinopinnoissa saat kattavan käsityksen siitä, mitä turvallisuus ja riskienhallinta merkitsevät yhteiskunnan, yrityksen ja yksilön tasolla. Turvallisuuden ja riskienhallinnan opintojen kautta voit suunnata osaamisesi yhteiskunnan turvallisuuteen, yritysten ja organisaatioiden turvallisuuteen tai riskienhallintaan. Koulutukseen kuuluu kaksi viidentoista opintopisteen laajuista työharjoittelua, joiden pituus on yhteensä viisi kuukautta.

Ydin­osaa­mi­sen opinnot

Turvallisuuden ja riskienhallinnan perusopinnoissa otat haltuun sekä turvallisuuden ja riskienhallinnan että liiketalouden perusasiat ja käsitteet.  Ydinosaamisen opinnot koostuvat viidestä osasta:

Liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen

Opit tunnistamaan ja arvioimaan liiketoimintaympäristön mahdollisuudet sekä menestymisen edellytykset ja toimimaan asiakaslähtöisesti kansallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Opinnoissa suoritat virkamieheltä vaadittavan ruotsin kielen osaamisen.

Turvallisuuden ja riskienhallinnan perusteet

Opit soveltamaan turvallisuuden ja riskienhallinnan, varautumisen ja kyberturvallisuuden käytäntöjä ja perusteita sekä suunnittelemaan, arvioimaan ja kehittämään turvallisuustoimintoja. 

Ammatillinen asiantuntija työyhteisössä (Työharjoittelut)

Opit hakemaan omaa urasuunnitelmaa tukevan työpaikan ja toimimaan vastuullisesti työtehtävissä. Osana harjoittelua teet myös kehittämistehtävän, jonka avulla opit kehittämään organisaation toimintaa ja omaa osaamistasi asiantuntijana.

Service Business

Englanninkielisissä opinnoissa vahvistat omaa palveluliiketoiminnan osaamistasi ja opit käyttämään erilaisia palvelumuotoilun ja digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja tekemään päätöksiä dataan pohjautuen. Opiskelet yhdessä englanninkielisten koulutusten opiskelijoiden kanssa.

Kehittämisosaaja ja työelämän uudistaja

Opit tärkeitä viestinnän ja projektinhallinnan taitoja, tutkimusmenetelmiä sekä työnhakuun ja oman osaamisen esille tuomiseen liittyviä taitoja. Opintoihin sisältyy myös 15 opintopisteen laajuinen opinnäytetyö sekä uraohjausta.

Täy­den­tä­vän osaamisen opinnot

Ydinopintojen lisäksi voit valita 60 opintopisteen edestä täydentäviä opintoja, joiden avulla syvennät omaa osaamistasi haluamallasi tavalla. Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksessa voit erikoistua muun muassa turvallisuusjohtamiseen, yhteiskunnan turvallisuuteen ja yrityksen turvallisuustoimintoihin. Täydentäviksi opinnoiksi voit valita:

  • tieto- ja kyberturvallisuuden
  • fyysisen turvallisuuden
  • henkilöstö- ja työturvallisuuden
  • kansainvälisen turvallisuuden
  • sisäisen turvallisuuden
  • rikostorjuntaosaamisen tai
  • ympäristöturvallisuuden opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi – sekä 16 YAMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: