Erikoisammattitutkinnot

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala

OSAO, paikassa Haukipudas
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala

Työskenteletkö tai haaveiletko työstä ajoneuvoalalla korjaamon esimiestehtävissä tai työnjohtajana? Opiskele ajoneuvoalan erikoisammattitutkinnon ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala ja paranna kehittämisosaamistasi ja esimiestaitojasi.

Koulutus on tarkoitettu ajoneuvoalalla työskentelevälle, jolla on alan perus- tai ammattitutkinto tai niitä vastaavat tiedot ja taidot työkokemuksen ansiosta.

Ammatti ja opinnot

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi osaat toimia ajoneuvoalan tehtävissä itsenäisesti ottaen huomioon työssäsi ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Osaat suunnitella ja organisoida oman vastuualueesi toimintaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti sekä noudattaa työlainsäädäntö-, työturvallisuus- ja ympäristömääräyksiä ja muita laatujärjestelmän ja työympäristön ohjeistuksia.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

  • Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp)

Pakollisen ammatilliset tutkinnon osat

  • Korjaamopalvelujen kannattavuuden seuraaminen, 25 osp
  • Ajoneuvoalan kehittämistehtävissä toimiminen, 35 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (130 osp)

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena siten, että lähipäivät ja etäopiskelu tukevat toisiaan. Lähiopetuspäiviä on yksi kuukaudessa ja koulutuksen tukena toimii Pinja -oppimisympäristö. Koulutus sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka, jossa voit tehdä koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä. Opiskelu sisältää käytännön työtehtäviä työpaikalla, jota täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Tutkinnon suoritettuasi voit toimia ajoneuvoalan vaativissa työtehtävissä esimiehenä, työntekijänä, toimihenkilönä, yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana ajoneuvoalan organisaatioissa ja yrityksissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto | ajoneuvoalan esimiestyön osaamisala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Haukipudas
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Koulutus on tarkoitettu ajoneuvoalalla työskentelevälle, jolla on alan perus- tai ammattitutkinto tai niitä vastaavat tiedot ja taidot työkokemuksen ansiosta.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinnon kielitaitosuositus on B1.2.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen opiskelijamaksu on 200 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu