Ammatillisen tutkinnon osat

Kuljetustoimintojen suunnittelu ja organisointi, 50 osp︱Tutkinnon osa kuljetusalan ammattitutkinnosta

OSAO, Verkossa
Pituus
Noin 6 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
Noin 6 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuljetustoimintojen suunnittelu ja organisointi, 50 osp︱Tutkinnon osa kuljetusalan ammattitutkinnosta

Toimitko kuljetusalan työnjohtotehtävissä ja haluaisit laajentaa osaamistasi? Kuljetustoimintojen suunnittelu ja organisointi -koulutuksessa saat tietoa kaluston seurannasta ja huollosta, resurssien optimoinnista, taloudellisuuden ja tehokkuuden huomioinnista sekä kuljetuksien suunnittelusta ja organisoinnista.

Koulutuksen sisältö ja laajuus

Koulutuksessa opiskellaan 50 osaamispisteen (osp) laajuinen kuljetustoimintojen suunnittelu ja organisointi -tutkinnon osa. Jos haluat myöhemmin suorittaa kuljetusalan ammattitutkinnon, tämä tutkinnon osa voidaan sisällyttää osaksi tutkintoa.

Koulutuksessa käsitellään seuraavat aiheet:

  • Mitä on kuljetusten tehokkuus ja kuinka sitä mitataan ja optimoidaan.
  • Tyoturvallisuus ja siihen vaikuttaminen.
  • Kuljetusyrityksen kustannusrakenne ja työnjohdon vaikutus kustannusten muodostumiseen.

Koulutuksen toteutus

Koulutus alkaa 22.11.2023 1-2 h lähitapaamisella OSAOn Kempeleen toimipisteessä, Niittyrannantie 5. Sen jälkeen on vapaaehtoisia tapaamisia etäyhteydellä 1-2 kertaa kuukaudessa. Muuten opiskelu on itsenäistä, ajasta ja paikasta riippumatonta verkko-opiskelua. Yksilöllisestä ohjauksesta ja tuesta sovitaan erikseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuljetustoimintojen suunnittelu ja organisointi, 50 osp︱Tutkinnon osa kuljetusalan ammattitutkinnosta, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutuksen pääasiallisena kohderyhmänä ovat pienten ja keskisuurten yritysten ajojärjestely-, tai muissa vastaavissa tehtävissä toimivat henkilöt , jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan työssään. Koulutukseen voi osallistua myös työttömänä työnhakijana tai työvoiman ulkopuolella tällä hetkellä olevat henkilöt, joilla on joko aiempaa alan työkokemusta tai alan tutkinto, ja työnjohto-osaamisen myötä heidän mahdollisuutensa työllistyä alalle paranevat.

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Haastattelussa painotetaan seuraavia asioita:

  • tarve koulutukselle, enintään 2 pistettä
  • motivaatio, enintään 8 pistettä

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta. 

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa kuljetusalan ammattitutkinnosta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu