Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, assistentti

OSAO, paikassa Oulu (+1 sijaintia)
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
5 helmikuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 24.11.2023
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
5 helmikuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 24.11.2023
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, assistentti

Liiketoiminnan ammattitutkinto | assistentti

Assistentit ovat erilaisten työyhteisöjen ja organisaatioiden todellisia moniosaajia, jotka pitävät langat käsissään. Assistentin työssä tarvitaan monipuolisia viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa, asiakaspalvelutaitoja, tietotekniikkataitoja, liiketoiminnan tuntemusta ja valmiuksia toimia monipuolisissa digitaalisissa ympäristöissä.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon, liiketoiminnan palveluiden ja erityisesti assistentin osaamisalan suorittaneella on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Tutkinnon suorittanut käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimii erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä.

Valinnaisista tutkinnon osista voit valita esim. projektiosaamista, asiakirjahallintoa, henkilöstöhallintoa, aulapalveluja jne. Tähän osaamisalaan järjestetään sekä koulutusta että voit suorittaa tutkinnon näytöillä.

Koulutuksen jälkeen

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä monipuolisissa asiakaslähtöisissä sihteerin ja assistentin työtehtävissä erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Valmistuttuasi voit suorittaa esimerkiksi liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon tai kaupan- ja hallinnon alan ammattikorkeakoulututkinnon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | liiketoiminnan palveluiden osaamisala, assistentti, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

5 helmikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Kaukovainio
  • Viimeinen hakuaika: 24.11.2023

Sopimuksen mukaan

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, voit halutessasi olla yhteydessä oppilaitokseen.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu