Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja

OSAO
Yhteenveto
Noin 1,5 vuotta
4.8.2021
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Oulu
Ammattitutkinnot
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon toimitilahuollon osaamisalan suorittaneena osaat toimia asiakaskohteessa toimitilahuollon tai laitoshuollon työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti.

Toimitilahuoltajana toteutat työssäsi asiakaskohteen ylläpitosiivouksen ja jaksoittaisen siivouksen. Laitoshuoltajana toteutat ylläpitosiivousta, eristyssiivousta ja huoltohuonetehtäviä sekä käsittelet ja lajittelet jätteitä. Lisäksi osaat toteuttaa ruokahuoltotehtäviä ja vuodehuoltotehtäviä.

Opintojen aikana opit valinnoistasi riippuen suunnittelemaan ja toteuttamaan puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa, joita ovat elintarviketeollisuuslaitokset, erityiskohteet, hotelli- ja majoitustilat, kauppakeskukset ja myymälät, kulttuurihistorialliset kohteet, liikennevälineet, oppilaitokset ja päiväkodit, rakennussiivous, teollisuuslaitokset, terveydenhuoltotilat tai uima-allas- ja kylpylätilat.

Tutkinnon sisältö ja laajuus

Koko tutkinnon muodostuminen (150 osp): toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja

Pakollinen tutkinnon osa

  • Asiakaslähtöisten kiinteistöpalvelujen tuottaminen,15 osp

Valinnainen tutkinnon osa 1

  • Laitoshygieniapalvelut (45 osp)
  • Ylläpitosiivouspalvelut (45 osp)

Valinnainen tutkinnon osa 2

  • (45 – 90 osp)

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Toimitilahuoltajan työpaikkoina voivat olla erilaiset toimitilat ja rakennukset, esimerkiksi toimistot, koulut, päiväkodit, hotellit, vanhainkodit ja palvelutalot, sairaalat ja terveyskeskukset.

Laitoshuoltaja ja toimitilahuoltaja voi työskennellä esimerkiksi elintarviketeollisuuslaitoksissa, erityiskohteissa, hotelli- ja majoitustiloissa, kauppakeskuksissa, myymälöissä ja toimistoissa, liikennevälineissä, kouluissa ja päiväkodeissa, vanhainkodeissa ja palvelutaloissa, sairaaloissa ja terveyskeskuksissa, teollisuuslaitoksissa, rakennuksilla sekä puhdastiloissa tai uima-allas- ja kylpylätiloissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on suunnattu perustutkinnon suorittaneille tai alasta kiinnostuneille alalla jo toimiville. Koulutukseen voidaan valita myös alan vaihtajia tai muuten alalle soveltuvia henkilöitä. Etusijalla ovat hakijat, joilla on soveltuva ammatillinen perustutkinto suoritettuna. Eduksi katsotaan alan työkokemus ja harrastuneisuus alalle. Jatkuvassa haussa voi hakea myös hakija, jolla on jo aiempi, muun alan tutkinto suoritettuna.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, voit halutessasi olla yhteydessä oppilaitokseen.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 € (alv 0%).

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja tai laitoshuoltaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.