Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja tai kodinhuoltaja

Pituus
18-24 kk
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
18-24 kk
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja tai kodinhuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Toimitilahuoltaja | Laitoshuoltaja | Kodinhuoltaja Salon seudun ammattiopisto

Puhtausalan huippuosaajaksi – Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Toimitilahuoltajan, kodinhuoltajan tai laitoshuoltajan koulutus nostaa puhtausalan osaamisesi uudelle tasolle.

Puhtausalan ammattitutkinnon koulutus soveltuu sinulle, jos olet suorittanut puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen perustutkinnon tai sinulla on jo osaamista tai työkokemusta puhtausalalta. Jos et ole varma, voitko hakea ammattitutkinnon suorittajaksi, ei hätää. Voit jättää hakemuksesi koulutukseen, ja opetus- ja ohjaushenkilöstömme auttaa sinua valitsemaan oikean tutkinnon.

Puhtausalan ammattitutkinnosta valmistutaan joko toimitilahuoltajaksi, laitoshuoltajaksi tai kodinhuoltajaksi. Oma opiskelupolkusi suunnitellaan koulutuksen alussa, joten voit rauhassa miettiä mikä on oma valintasi kolmesta vaihtoehdosta.

Toimitilahuoltajan työpaikkoja ovat esimerkiksi oppilaitokset, päiväkodit, hotellit, kauppakeskukset, teollisuuslaitokset. Toimitilahuoltajan työtehtävinä on suunnitella ja toteuttaa kohteen ylläpitosiivous ja jaksoittainen siivous hygieniamääräyksiä ja ohjeita noudattaen.

Laitoshuoltajan työpaikkoja ovat sairaalat, terveyskeskussairaalat tai hoivakodit. Laitoshuoltaja suunnittelee ja toteuttaa laitoshygieniapalveluihin liittyvät työtehtävät kohteen hygieniaohjeiden ja vaadittavan puhtaustason mukaisesti. Työtehtäviä ovat esimerkiksi ylläpitosiivouspalvelujen ja eristyssiivouksen suunnittelu ja toteutus.

Kodinhuoltajan työpaikkoja ovat asiakaskohteet tai kodinomaiset laitokset.
Kodinhuoltaja suunnittelee ja toteuttaa ylläpito- ja perussiivouksen asiakkaan kodissa kodin erityispiirteet huomioiden.

Ammattitutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuksella puhtausalan työssä

Puhtausalan koulutuksessa hankit ja syvennät osaamista oman opintopolkusi mukaisesti joko toimitilojen, terveydenhuollon kohteiden tai kotien siivouksen työtehtävistä sekä asiakaslähtöisestä toiminnasta alalla.

Koulutus sisältää lähiopiskelupäiviä oppilaitoksessa, mutta suuren osa osaamisesta hankit alan työpaikoilla joko harjoitteluna tai oppisopimuksella työsuhteessa.

Lähiopiskelupäivinä opiskelet omien valintojesi mukaan esimerkiksi seuraavia asioita:

  • asiakaslähtöinen työskentely työkohteissa
  • erilaisten kohteiden puhtaanapito
  • hygieniavaatimukset ja infektioiden torjunta eri työkohteissa
  • pintamateriaalien hoito ja siivouskoneiden käyttö
  • huoltohuonetehtävät
  • ruokahuolto- ja vuodehuoltotehtävät
  • tekstiilien huoltaminen

Ammattitutkinnon suorittaneilla on monipuoliset työllistymismahdollisuudet

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualanalan ammattitutkinto antaa hyvät valmiudet syventää ammatillista osaamista sekä työllistyä alan työtehtäviin. Alalla on paljon työmahdollisuuksia – nyt ja tulevaisuudessa.

Aloita koulutus joustavasti sopimuksen mukaan

Haluatko aloittaa opinnot nopeassa aikataulussa? Tämän koulutuksen yhteydessä voit aloittaa opinnot joustavasti sopimuksen mukaan. Tiedustele mahdollista aloituspäivää koulutuksen yhteyshenkilöltä.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja tai kodinhuoltaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Salo
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | toimitilahuoltaja, laitoshuoltaja tai kodinhuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu