Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

OSAO
Yhteenveto
Noin 1,5 vuotta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Oulu
Erikoisammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittaneena osaat vastata palvelun laadun toteuttamisesta ja kehittämisestä asiakaskohteessa sekä johtaa vastuualueesi toiminnan kannattavuutta. Koulutuksesta saat valmiudet toimia esimiehenä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla sekä ennakoida henkilöstötarpeen ja rekrytoida henkilöstöä. Koulutuksen jälkeen osaat organisoida henkilöstön perehdytyksen sekä kehittää omaa ja työyhteisönsä osaamista.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnossa voit suunnata ammatillista osaamistaan ekotehokkuuden johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, monipalvelujen johtamiseen, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittämiseen tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittamiseen ja myyntiin.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Pakolliset tutkinnon osat (150 osp)

  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen suunnitteleminen ja johtaminen, 75 osp
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen henkilöstön ja osaamisen johtaminen, 75 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (30 osp)

  • Kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointi, 30 osp
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen, 30 osp
  • Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittaminen ja myynti, 30 osp
  • Tutkinnon osa ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta, 30 osp

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetuspäiviä on noin 2-4 kertaa kuukaudessa iltaisin.

Koulutuksen kesto suunnitellaan aikaisemman osaamisen pohjalta ja jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa aikaisempi osaaminen tunnustetaan. Koulutuksen aikana hankitaan vain tutkinnon vaatima puuttuva osaaminen ja osoitetaan näytöillä siltä osin, kuin sitä ei aiemmin ole arvioitu ja todennettu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Koulutukseen on jatkuva haku eli voit hakeutua koulutukseen ympäri vuoden.

Noin viisi vuotta kiinteistönhoitoalalla toimineet henkilöt tai henkilöt, jotka ovat suorittaneet alan erikoisammattitutkinnon ja haluavat pätevöityä alan esimiestehtäviin.

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin.

Hakijat kutsutaan haastatteluun hakuajan päättymisen jälkeen. Valituille opiskelijoille lähetetään kirje, valitsematta jääneille sähköpostiviesti.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 € (alv 0%).

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.