Erikoisammattitutkinnot

Puhtausalan erikoisammattitutkinto | Etene puhtausalan esihenkilöksi | monimuotokoulutus

Pituus
1-2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1-2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtausalan erikoisammattitutkinto | Etene puhtausalan esihenkilöksi | monimuotokoulutus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen erikoisammattitutkinto on väylä puhtausalan esihenkilötehtäviin

Erikoisammattitutkinnon koulutus sopii sinulle, joka toimit puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan esihenkilönä tai asiantuntijana ja haluat lisäosaamista alallasi. Sinulla voi olla myös halu edetä työurallasi. Sinulla voi olla kokemusta joko puhtauspalvelualan, kiinteistöpalvelualan tai kotityöpalvelualan tehtävistä.

Koulutuksesta saat uutta osaamista vastuualueen toiminnan johtamiseen, toiminnan kannattavuuden ylläpitämiseen ja lisäämiseen sekä henkilöstön johtamiseen. Johtamisen lisäksi voit lisätä osaamistasi palvelujen laadun toteutumisessa ja asiakastoiminnan kehittämisessä.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, ja opiskelu onnistuu helposti työn ohessa. Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa, koska osa osaamisesta hankitaan työpaikalla. Vuonna 2022 lähiopetuspäiviä on pääsääntöisesti 1-2 kertaa kuukaudessa.

Kehitä joustavasti osaamistasi ja asiantuntijuuttasi

Koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle lisäosaamista puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan toiminnan suunnittelemisesta ja johtamisesta sekä esihenkilönä toimimisesta. Lisäksi koulutus sisältää puhtaus-ja kiinteistöpalvelualan henkilöstön perehdyttämiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyviä opintoja.

Valinnaisessa tutkinnonosassa voit perehtyä esimerkiksi alan ekotehokkuuden johtamiseen tai suunnitella ja toteuttaa kehittämisprojektin omalla vastuualueellasi. Yhtenä valinnaisen tutkinnon osan vaihtoehtona voi olla myös puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnosta otettava osa, joka voi liittyä oman vastuualueesi työtehtäviin.

Koulutukseen sisältyy mm. seuraavia sisältöjä:

  • perehdyttäminen
  • asiakkuuksien hallinta
  • työnlainsäädäntö
  • laatu puhtausalalla
  • henkilöstön osaamisen arviointi

Puhtausalan esihenkilö osaa johtaa siististi

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle hyvät valmiudet lisätä ammatillista osaamistasi johtamisen alueella ja henkilöstön esihenkilönä toimimisen työtehtävissä.

Aloita koulutus joustavasti sopimuksen mukaan

Haluatko aloittaa opinnot nopeassa aikataulussa? Tämän koulutuksen yhteydessä voit aloittaa opinnot joustavasti sopimuksen mukaan. Tiedustele mahdollista aloituspäivää koulutuksen yhteyshenkilöltä.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtausalan erikoisammattitutkinto | Etene puhtausalan esihenkilöksi | monimuotokoulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Salo
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtausalan erikoisammattitutkinto | Etene puhtausalan esihenkilöksi | monimuotokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu