Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatillisen tutkinnon osat

Tilannehallinta, 25 osp

OSAO, paikassa Liminka
Pituus
4 – 6 kuukautta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
4 – 6 kuukautta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tilannehallinta, 25 osp

Tilannehallinta -tutkinnon osa antaa sinulle valmiuksia toimia turvallisuusalan asiakaspalvelutehtävissä ja konfliktitilanteissa ja niiden jälkeen.

Koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää lähiopiskelua oppilaitoksessa, työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä itsenäistä opiskelua. Opiskelijan työllisyystilanne huomioidaan uraohjauksessa ja henkilökohtaisen opiskelupolun suunnittelussa.

Oppisopimusopiskelu

Tutkinnon osa on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, mikäli hakijalla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka, jossa voi tehdä koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tilannehallinta, 25 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Liminka
  • Viimeinen hakuaika: jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat epätyypillisissä työsuhteissa (esim. osa-aikatyö/ määräaikaiset työsuhteet) työskentelevät tai työvoiman ulkopuolella olevat henkilöt, joilla ei ole perusasteen jälkeistä ammatillista tutkintoa.

Hakijalla tulee olla vartijakortti. Opintojen suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.

Kielitaidon arviointi

Yleiset kielitutkinnot mittaavat, miten osaat käyttää vierasta kieltä käytännön tilanteissa. Nämä ovat tilanteita, joissa joudut puhumaan, kuuntelemaan, kirjoittamaan tai lukemaan. Voit ilmoittautua OSAOssa järjestettäviin yleisiin kielitutkintotesteihin (YKI).

Tutkinto / todistus

Tilannehallinta, 25 osp

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu