Ammatillisen tutkinnon osat

Viheralueiden kivitöiden tekeminen 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen 15 osp

OSAO, paikassa Kempele
Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Viheralueiden kivitöiden tekeminen 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen 15 osp

Työllisty viheralan työtehtäviin! Viheralueiden kivitöiden tekeminen ja viheralueiden puutöiden -tutkinnon osat on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut pihanrakentamisen perustöistä ja kivirakentamisesta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu Puutarha-alan perustutkinnon kahdesta tutkinnon osasta: Viheralueiden kivitöiden tekeminen -tutkinnon osa, 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen -tutkinnon osa, 15 osp.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on parantaa työllistymismahdollisuuksia lyhyellä koulutuksella, sekä kannustaa hakeutumaan puutarha-alan tutkintokoulutukseen.

Koulutus antaa valmiuksia rakentaa ulkoalueiden betoni- luonnonkivipäällysteitä sekä viheralueiden puurakenteita. Saat valmiudet työssä tarvittaviin koneiden ja laitteiden käyttämisiin.  Tutkinnon osilla voit työllistyä erilaisiin ympäristöalan työtehtäviin. Halutessasi suorittaa koko puutarha-alan perustutkinnon, tutkinnon osat luetaan osaksi ammatillisia opintoja.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan päiväopetuksena ja verkko-opetuksena sekä työpaikalla. Koulutus kestää noin 6kk.
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan hänen hankkima osaaminen suhteessa tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin. Koulutus suoritetaan HOKSin mukaan täydentämällä puuttuvaa osaamista.

Oppisopimusopiskelu

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan koulutukseen soveltuva työpaikka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viheralueiden kivitöiden tekeminen 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen 15 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kempele

Hakeminen

Tämä soveltuu sinulle, joka haluat laajentaa aikaisemmin hankittua osaamista tai harkitset kouluttautumista sekä työllistymistä ympäristö- ja viherrakentamisen työtehtäviin. Tutkinnon osat voidaan lukea osaksi perustutkinnon ammatillisia opintoja.

Koulutus toteutetaan samaan aikaan myös työvoimakoulutuksena. Työvoimakoulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat koulutukseen ja alalle soveltuvia.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Puutarha-alan perustutkinnossa kielitaitosuositus on A2.2.

Tutkinto / todistus

Viheralueiden kivitöiden tekeminen 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen 15 osp.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu