Viheralueiden kivitöiden tekeminen 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen 15 osp

OSAO
Yhteenveto
6 kuukautta
Ammatillisen tutkinnon osat
Kempele

Alkavat koulutukset
Kempele
4.4.2023

Kempele
Kysy lisätietoja

Viheralueiden kivitöiden tekeminen 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen 15 osp

Työllisty viheralan työtehtäviin! Viheralueiden kivitöiden tekeminen ja viheralueiden puutöiden -tutkinnon osat on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut pihanrakentamisen perustöistä ja kivirakentamisesta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu Puutarha-alan perustutkinnon kahdesta tutkinnon osasta: Viheralueiden kivitöiden tekeminen -tutkinnon osa, 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen -tutkinnon osa, 15 osp.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on parantaa työllistymismahdollisuuksia lyhyellä koulutuksella, sekä kannustaa hakeutumaan puutarha-alan tutkintokoulutukseen.

Koulutus antaa valmiuksia rakentaa ulkoalueiden betoni- luonnonkivipäällysteitä sekä viheralueiden puurakenteita. Saat valmiudet työssä tarvittaviin koneiden ja laitteiden käyttämisiin.  Tutkinnon osilla voit työllistyä erilaisiin ympäristöalan työtehtäviin. Halutessasi suorittaa koko puutarha-alan perustutkinnon, tutkinnon osat luetaan osaksi ammatillisia opintoja.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan päiväopetuksena ja verkko-opetuksena sekä työpaikalla. Koulutus kestää noin 6kk.
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan hänen hankkima osaaminen suhteessa tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin. Koulutus suoritetaan HOKSin mukaan täydentämällä puuttuvaa osaamista.

Oppisopimusopiskelu

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan koulutukseen soveltuva työpaikka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viheralueiden kivitöiden tekeminen 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen 15 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tämä soveltuu sinulle, joka haluat laajentaa aikaisemmin hankittua osaamista tai harkitset kouluttautumista sekä työllistymistä ympäristö- ja viherrakentamisen työtehtäviin. Tutkinnon osat voidaan lukea osaksi perustutkinnon ammatillisia opintoja.

Koulutus toteutetaan samaan aikaan myös työvoimakoulutuksena. Työvoimakoulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat koulutukseen ja alalle soveltuvia.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella.

Tutkinto / todistus

Viheralueiden kivitöiden tekeminen 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen 15 osp.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit
Viheralueiden kivitöiden tekeminen 15 osp ja viheralueiden puutöiden tekeminen 15 osp ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.