Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatillisen tutkinnon osat
Ei arviointeja

Viheralueiden rakentaminen 30 osp

OSAO, paikassa Kempele
Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Viheralueiden rakentaminen 30 osp

Viheralueiden rakentaminen -koulutus sopii sinulle, jos haluat parantaa työllistymismahdollisuuksiasi ja olet kiinnostunut viheralasta tai harkitset tutkintosi täydentämistä. Viheralueiden rakentaminen -tutkinnon osa voidaan lukea osaksi perustutkinnon ammatillisia opintoja viheralan osaamisalalla.

Koulutuksen sisältö

Tutkinnon osan laajuus on 30 osp ja ammattitaitovaatimuksia ovat:

  • Viherrakentamisen yleiset työt
  • Viheralueiden päällysteiden, muurien ja reunusrakenteiden rakentaminen
  • Viheralueiden kasvualusta- ja katetöiden tekeminen
  • Kasvillisuustöiden tekeminen

Koulutuksen tavoite

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näyttönä käytännön työtehtävissä tekemällä viherrakentamisen työtehtäviä.

Työtehtäviä ovat sitomattoman tai sidotun päällysteen tai muun vastaavan kivimateriaalista rakennetun viheralueen rakenteen tekeminen ja kasvillisuusalueen rakentaminen, jossa on puu- ja ruohovartisia kasveja. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Koulutuksen jälkeen voit työllistyä erilaisiin ympäristöalan työtehtäviin. Halutessasi voit jatkaa opintoja suorittamalla koko puutarha-alan perustutkinnon, jolloin tutkinnon osa luetaan osaksi ammatillisia opintoja.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena sekä työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Koulutus kestää noin 6 kk.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan hänen hankkima osaaminen suhteessa tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin. Koulutus suoritetaan HOKSin mukaan täydentämällä puuttuvaa osaamista, tämä myös määrittää lopullisen opiskeluaikasi.

Oppisopimusopiskelu
Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan koulutukseen soveltuva työpaikka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viheralueiden rakentaminen 30 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kempele

Hakeminen

Tämä koulutus soveltuu sinulle, joka haluat vahvistaa aikaisemmin hankittua osaamista tai harkitset kouluttautumista sekä työllistymistä ympäristö- ja viherrakentamisen työtehtäviin. Koulutus on mahdollista suorittaa myös työvoimakoulutuksena.

Tutkinto / todistus

Viheralueiden rakentaminen 30 osp

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Mahdollisia kustannuksia syntyy viranomaismaksuista, kuten korttikoulutuksista (lunastettavan kortin hinta).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu