Ammatillinen koulutus

Pk-yrityksen kyberturvallisuus ja tietoturvastrategia

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
1 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
890 EUR + alv 24% 756,50 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
lokakuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
1 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
890 EUR + alv 24% 756,50 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
lokakuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pk-yrityksen kyberturvallisuus ja tietoturvastrategia

Rastor-instituutti
Puutteellisen tietoturvan seuraukset voivat olla yritykselle vakavia. Tässä Goforen tietoturva-asiantuntijan luotsaamassa koulutuksessa opit hallitsemaan riskejä ja laittamaan yrityksesi tietoturva-asiat kuntoon. Tietoturvastrategian kautta ymmärrät, mitä yrityksessä kannattaa suojella ja mihin hintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pk-yrityksen kyberturvallisuus ja tietoturvastrategia, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kyberuhkien määrä on tasaisessa kasvussa, ja puutteellisen tietoturvan seuraukset ovat pahimmillaan liiketoiminnan halvaannuttavia. Kustannustehokkaimmin tietoturva saadaan oikealle tasolle mietityllä tietoturvastrategialla. Koulutuksessa saat valmiudet pk-yrityksen tietoturvastrategian laatimiseen ja kyberturvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Tietoturvastrategian tekeminen perustuu tiedolle, oikeille menetelmille ja käytännön neuvoille. Koulutuksessa opit tekemään yrityksellesi tietoturvastrategian tai päivität jo olemassa olevaa. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten yrityksesi tietoturvaa lähdetään parantamaan – näin järkeistät myös tietoturvapalvelujen hankintoja.

Koulutus soveltuu parhaiten pk-yrityksien johdolle ja asiantuntijoille, joilla on vaikutusmahdollisuuksia liiketoimintasuunnitteluun, IT-hankintoihin tai organisaation tieto- ja kyberturvan kehittämiseen. Osallistuminen ei edellytä ICT-alan koulutusta.

Lue lisää: Tietoturvastrategian oikea hetki pk-yritykselle on juuri nyt
Artikkelin kirjoittaja Jyrki Valli, Gofore, toimii kouluttajana tässä koulutuksessa.

Kustannukset

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pk-yrityksen kyberturvallisuus ja tietoturvastrategia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.