Ammattitutkinnot

Viestijän tutkinto™

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
10–12 kk (6–12 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
3 800 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
¨15.1.2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
10–12 kk (6–12 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
3 800 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
¨15.1.2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Viestijän tutkinto™

Rastor-instituutti
Haluatko kehittää viestintäosaamistasi ja ottaa haltuun uusia viestintätaitoja? Viestijän tutkinto kattaa viestijän työn keskeiset tehtävät suunnittelusta toteutukseen. Tutkinnossa voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat viestinnän kurssit laajasta kurssivalikoimastamme. Koulutukseen sisältyviä kursseja käynnistyy joustavasti ympäri vuoden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestijän tutkinto™, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus antaa sinulle työkaluja sekä varmuutta suunnitella ja toteuttaa parempaa viestintää työyhteisössä sekä asiakkaitten kanssa. 

Valitsemasi kurssipolun mukaisesti kehität mm. somessa viestimisen taitojasi, otat haltuun visuaalisen viestinnän periaatteet ja kirjoitat sujuvasti erilaisia tekstejä mediatiedotteista verkkosisältöihin. Saat monipuolisen kuvan viestinnän keinoista ja kanavista ja pääset kehittymään niissä osa-alueissa, jotka ovat sinulle tai organisaatiollesi tärkeimpiä. 

Koulutus sopii viestinnän asiantuntijatehtäviin pyrkiville sekä kaikille, jotka haluavat lisää varmuutta nykyisiin viestintätaitoihin toimenkuvasta riippumatta. Tutkinto ei edellytä alan työpaikkaa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3800 € + alv 24 %.

Julkisen sektorin työntekijöille hinta on 3 400 € + alv 24 %. Mikäli työskentelet julkisella sektorilla, saat alennetun hinnan kirjoittamalla ilmoittautumislomakkeen KAMPANJAKOODI-kenttään "julkinen sektori".

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestijän tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.