Viestijän tutkinto™

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10–12 kk
suomi
3 800 EUR + alv 24%
9.5.
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammattitutkinnot
Rastor-instituutti

Viestijän tutkinto™

Haluatko kehittää viestintäosaamistasi ja ottaa haltuun uusia viestintätaitoja? Viestijän tutkinto kattaa viestijän työn keskeiset tehtävät suunnittelusta toteutukseen. Tutkinnossa voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat viestinnän kurssit laajasta kurssivalikoimastamme. Koulutukseen sisältyviä kursseja käynnistyy joustavasti ympäri vuoden.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestijän tutkinto™, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus antaa sinulle työkaluja sekä varmuutta suunnitella ja toteuttaa parempaa viestintää työyhteisössä sekä asiakkaitten kanssa. 

Valitsemasi kurssipolun mukaisesti kehität mm. somessa viestimisen taitojasi, otat haltuun visuaalisen viestinnän periaatteet ja kirjoitat sujuvasti erilaisia tekstejä mediatiedotteista verkkosisältöihin. Saat monipuolisen kuvan viestinnän keinoista ja kanavista ja pääset kehittymään niissä osa-alueissa, jotka ovat sinulle tai organisaatiollesi tärkeimpiä. 

Koulutus sopii viestinnän asiantuntijatehtäviin pyrkiville sekä kaikille, jotka haluavat lisää varmuutta nykyisiin viestintätaitoihin toimenkuvasta riippumatta. Tutkinto ei edellytä alan työpaikkaa tai aiempaa kokemusta viestijänä. 

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3800 € + alv 24 %.

Julkisen sektorin työntekijöille hinta on 3 400 € + alv 24 %. Mikäli työskentelet julkisella sektorilla, saat alennetun hinnan kirjoittamalla ilmoittautumislomakkeen KAMPANJAKOODI-kenttään "julkinen sektori".

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestijän tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Viestijän tutkinto™ ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Viestijän tutkinto™ täytä seuraavat tiedot: