Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja

Tampereen palvelualan ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja

Toimitilahuoltaja hoitaa ylläpito- ja perussiivoustehtäviä eri tiloissa. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta valmistunut toimitilahuoltaja hallitsee kiinteistöjen, kuten erinäisten laitosten, siivouksen ja ylläpidon. Työ edellyttää omatoimisuutta ja palveluhenkisyyttä ja tehtävät vaihtelevat ylläpito- ja siivoustehtävistä kiinteistönhoitoon ja ateriapalvelutehtäviin.

Siivouspalveluiden lisäksi tehtäviin voi kuulua työkohteesta ja työnantajasta riippuen erilaisia oheistehtäviä, kuten esimerkiksi toimisto- ja kokouspalveluita, pienempiä kiinteistönhoitoon liittyviä tehtäviä sekä asiakkaiden avustamista.

Koulutuksen sisältö

Tampereen palvelualan ammattiopiston puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto sisältää opintoja muun muassa seuraavista aihealueista:

  • ateria- ja kahvituspalvelut
  • ylläpitosiivous
  • perussiivous
  • toimitilapalvelut

Toimitilahuoltaja työelämässä

Hyvällä toimitilahuoltajalla on perushyvä fyysinen kunto, hyvät vuorovaikutustaidot ja tilannetajua. Hän on joustava ja asiakaspalveluhenkinen sekä täsmällinen. Potentiaalisia tulevaisuuden työpaikkoja voivat olla esimerkiksi koulut, päiväkodit, hotellit, sairaalat tai tuotantolaitokset ja yritysten toimitilat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan. Kustannuksia voi muodostua oppikirjoista, muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä työvaatteista ja jalkineista. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa

Tampereen palvelualan ammattiopisto

» Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto on SASKY koulutuskuntayhtymän oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 450 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta. Oppilaitos sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa sekä Kehräsaaressa. Oppilaitos...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen palvelualan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Koulukatu 18
33200 Tampere

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvioinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | toimitilahuoltaja täytä seuraavat tiedot: