Ammatilliset perustutkinnot

Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala | talonrakentaja

Sasky Vammalan ammattikoulu, paikassa Sastamala
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala | talonrakentaja

talonrakentaja

Talonrakentaja on rakennusalan ammattilainen, jonka monipuolisiin tehtäviin kuuluvat lähes kaikki talonrakennuksen ja betonirakentamisen työt. Talonrakentaja työskentelee työmailla, joilla rakennetaan uutta, peruskorjataan vanhaa tai tehdään kevyempää pintaremonttia. Koulutuksen tutkinnonosavalinnoilla voi suuntautua esim. kattotöihin, ovi- ja ikkunatöihin, rappaukseen tai vesirakentamiseen.

Ammatissa tarvitaan kädentaitoja, ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä työskentelyotetta –mutta myös tiimityötaitoja– sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hyvä hahmotuskyky ja työpiirustusten lukutaito ovat tärkeitä ominaisuuksia talonrakentajalle.

Talonrakentaja työelämässä

Talonrakentajat työskentelevät pääasiassa rakennusliikkeiden ja rakennustuoteteollisuuden palveluksessa tai myynnillisissä työtehtävissä. He voivat toimia myös itsenäisinä yrittäjinä. Työ on kohteen mukaan sisä- tai ulkotyötä ja työn tekemisen paikka vaihtuu kohteittain. Työkohteen työvaiheet lomittuvat usein monen eri toimijan kesken, mikä vaatii yhteistyötä ja aikataulutusta työmaalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala | talonrakentaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, hakeudut koulutukseen toisen asteen yhteishaussa (www.opintopolku.fi). Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto tai haluat muuten täydentää osaamistasi, voit hakea jatkuvassa haussa (haku suoraan oppilaitokseen Sasky.fi/koulutukset).

Tutkinto / todistus

Rakennusalan perustutkinto, talonrakennuksen osaamisala, talonrakentaja

Kustannukset

Oppivelvollisuuslain 4 §:ssä tarkoitettu koulutus on opiskelijalle maksutonta sen kalenterivuoden loppuun, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai kunnes hän on suorittanut perustutkinnon loppuun.

Jatkuvan haun kautta hakeutuville opiskelijoille kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvälineistä, oppikirjoista tai muusta opiskelumateriaalista sekä mahdollisista opintokäynneistä. Opetus on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman aterian.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan perustutkinto | talonrakennuksen osaamisala | talonrakentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Vammalan ammattikoulu
Ratakatu 36
38210 Sastamala

Sasky Vammalan ammattikoulu

» Sasky Vammalan ammattikoulu somessa Vammalan ammattikoulussa  Sasky koulutuskuntayhtymässä voit opiskella itsellesi ammatin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Oppilaitoksessa on tarjolla useita eri koulutusvaihtoehtoja palvelualoilla, tekniikan aloilla sekä tietojenkäsittelyssä ja tietoliikenteessä. Sasky Vammalan ammattikoulu tarjoaa myös VALMA-koulutusta eli ammatilliseen...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Vammalan ammattikoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu