Ylemmät AMK-tutkinnot
4,5 (2 Arvioinnit)

Agrologi (YAMK) | maaseudun kehittäminen

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Iisalmi
Pituus
1,5-2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5-2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Agrologi (YAMK) | maaseudun kehittäminen

Agrologi (YAMK) | maaseudun kehittäminen

Agrologin ylempi ammattikorkeakoulututkinto kehittää tietotaitoasi uudistavan johtamisen, verkostomaisen työskentelyn ja maaseutuyrityksen liiketoiminnan uudistamisen alueilla. 

Suomalainen maaseutu ja siellä oleva elinkeinotoiminta muuttuu ja kehittyy jatkuvasti.  Muutoksesta huolimatta laadukkaan ja turvallisen ravinnon ja sen raaka-aineiden tuottaminen on maatalouden perustehtävä myös jatkossa. Tärkeitä tekijöitä ovat eläinten hyvinvointi, ympäristöstä ja ruokaketjun turvallisuudesta huolehtiminen, toisiaan täydentävät maaseutuelinkeinot ja kokonaisuutena elinvoimainen ja hyvinvoiva maaseutu.  

Tutkinnon suoritettuasi osaat tunnistaa maaseutuyritysten ja muiden organisaatioiden kehittämistarpeita. Sinulla on kyky kehittää maaseutuyritysten liiketoimintaa ja osaat luoda niihin uusia liiketoimintamalleja. Lisäksi koulutus harjaannuttaa sinut ennakoimaan maaseutuelinkeinoissa tapahtuvia muutoksia ja toimimaan alan kehittäjänä. 

Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suoritettuasi sinulla on entistäkin vahvempi ammatti-identiteetti sekä halua ja osaamista työskennellä suomalaisen maaseudun hyväksi. 

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena. Opiskelu onnistuu joustavasti työn ohella kotipaikkakunnasta riippumatta, pääsääntöisesti verkossa työskennellen.  

Sisältö

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena. Opinnot koostuvat lähiopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta, verkkoympäristössä opiskelusta, käytännön työstä ja kehittämistehtävistä.  

Opiskelu on työelämäläheistä. Tutkinnon pakollisissa ammattiopinnoissa (20 op) keskityt maaseutuyrityksen liiketoiminnan kehittämiseen muuttuvassa toimintaympäristössä. Pakolliset ammattiopinnot toteutat tiimiopintoina todellisen maaseutuyrityksen kehittämistapauksessa ensimmäisen lukuvuoden aikana. Toisena lukuvuonna pääset lisäämään osaamistasi sekä edistämään alaa ideoimalla ja suunnittelemalla uusia kehittämishankkeita. Osana opintoja tarjoamme myös valmennusta, jonka tavoitteena on kehittää sinua henkilökohtaisesti sekä ammatillisesti. 

Valinnaisissa opinnoissa (10 op) voit suunnata osaamistasi omien tavoitteidesi ja urasuunnitelmiesi mukaan. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Agrologi (YAMK) | maaseudun kehittäminen, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Iisalmi
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Agrologi | YAMK

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Agrologi (YAMK) | maaseudun kehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Highland Cattle
07 joulu 2016
Agrologi, monimuoto

Rautaisen ammattitaidon omaavat opettajat laittavat työhönsä julmetusti intoa ja taitoa, joka saa opiskelijan motivoitumaan entisestään. Murskaavan positiivista menoa.

4/5
Janne
18 touko 2016
Agrologin monimuotoopinnot

Hyvä toteutustapa kauempaakin kävijoille. Joustava työelämän yhteydessä suorittaa.

Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu