AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Agrologi (AMK) | monimuotototeutus

Lapin ammattikorkeakoulu, paikassa Rovaniemi
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Agrologi (AMK) | monimuotototeutus

Agrologi (AMK) | monimuotototeutus / Lapin ammattikorkeakoulu

Agrologi (AMK)

Agrologina pääset kehittämään monialaista ja kestävää maaseutua. Osaat työskennellä pohjoisissa luonnonoloissa ja kansainvälistyvässä ja verkostoituneessa ympäristössä. Pohjoisen maa- ja porotalouden, luonnontuotealan ja luonnonvaratalouden hallitseminen avaa sinulle hyvät mahdollisuudet maaseudun eri työtehtäviin.

Työskentelet alan asiantuntija-, neuvonta- ja kehittämistehtävissä eri organisaatioissa ja liike-elämässä. Yhä useampi maaseudun yrittäjä tarvitsee korkeakoulututkinnon yrityksensä johtamisessa. 

Koulutuksen toteutus:

Monimuoto-opinnoissa opiskelet pääasiassa verkossa, jolloin suoritat opintojaksoja itsenäisesti tai ohjatusti erilaisissa verkkoympäristöissämme. Virtuaalikampuksella hyödynnetään laajasti verkko- ja etäopiskelun nykyaikaisimpia mahdollisuuksia. Agrologin monimuoto-opinnot mahdollistavat opiskelun esimerkiksi työn ohessa. Lähiopetusjaksoja on Rovaniemellä 2-3 kertaa lukukaudessa, 2-5 päivää kerrallaan. Lähiopetuspäiviin osallistuminen on pääsääntöisesti pakollista, mutta muilta osin opintojesi paikka ja aika ovat joustavasti itsesi päätettävissä. Monimuoto-opinnoissa korostuvat itsenäisen työskentelyn sekä oman ajankäytön hallinta.

Koulutuksen sisältö:

Opinnoissa korostuvat luonnontuotealan sekä maa-, poro- ja metsätalouden ammattiosaaminen, asiantuntija-, kehittäjä- ja yrittäjätaidot. Bio- ja kiertotalous kytketty osaksi koulutusta.

Ensimmäisenä vuonna perehdyt pohjoiseen ekosysteemiin ja luonnonvaratalouden toimintaympäristöön kiinnittäen niihin omaan ammattialaasi sekä maaseutuelinkeinoihin.

Toisen vuoden opinnoissa syvennät pohjoisen poro-, kotieläin- ja kasvituotannon suunnittelu sekä yksityismetsätalouden osaamistasi ja kehityt niihin liittyvissä käytännön taidoissa.

Kolmas vuosi painottuu liiketoimintaosaamiseen. Neljännen vuoden opinnoissa osaamisesi syvenee maaseutuelinkeinoista ja luonnonvarataloudesta ja osoitat osaamistasi työelämälähtöisessä opinnäytetyössä.

Opintojen jälkeen

Agrologi voi toimia esimerkiksi:

  • Porotalousneuvojana
  • Maaseutuasiantuntijana
  • Projektipäällikkönä
  • Yrittäjänä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Agrologi (AMK) | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Rovaniemi
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Agrologi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Agrologi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Lapin ammattikorkeakoulu
Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi

Lapin AMK – Pohjoista tekoa

Olemme kylmiä. Olemme kuumia. Näemme valoa kaikkialla, myös pimeydessä. Olemme sitkeitä ja elämme kiihkeästi. Muovaamme, teemme ja innostumme. Valitsemme ne välineet, jotka toimivat meille parhaiten. Annamme tiedon kulkea, sillä yhdessä olemme enemmän. Kuljemme itse niitä polkuja, joilta löytyy parhaat paikat...

Lue lisää oppilaitoksesta Lapin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu