Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot
Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen

Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen

Erotu joukosta ja tule hakemaan asiantuntijuus liiketoiminnan kehittämisestä. Voit täydentää omaa liiketalouden asiantuntemustasi ja hankkia urasi kannalta uusia osaamisalueita liiketoiminnan, prosessien, henkilöstön ja hyvinvoinnin johtamisesta. YAMK-tutkinto antaa näkökykyä tulevaisuuden muutostarpeisiin ja keinoja sekä rohkeutta niihin tarttumiseen. 

Liiketoiminnan kehittäjällä (YAMK) on kyky:  

  • strategisesti johtaa, kehittää ja uudistaa organisaation toimintaa tulevaisuuden tarpeisiin,  
  • arvioida ja kehittää monipuolisesti omia esimies- ja asiantuntijavalmiuksia,  
  • toimia menestyksekkäästi esimiehenä ja  
  • johtaa henkilöstön osaamista jatkuvasti muuttuvassa ja moninaistuvassa työyhteisössä. 

Opiskelu onnistuu työn ohessa, pääsääntöisesti verkossa työskennellen. Monitaustainen opiskelijaverkosto on tukenasi opintojen aikana. Lisäksi saat hyvät valmiudet oman alan tutkitun tiedon hankkimiseen, käsittelyyn ja soveltamiseen omassa työssä ja sen kehittämisessä. 

Tradenomikoulutuksen sisältö ja toteutus

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa verkkoympäristössä opiskelu, lähiopetus, itsenäinen opiskelu, käytännön työ ja kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden. Ensimmäisenä lukuvuonna on keskimäärin viisi lähitapaamiskertaa. Lähipäivät ovat yleensä perjantaisin ja lauantaisin. Lähipäivien määrään ja rytmitykseen vaikuttavat myös opiskelijan omat valinnat vaihtoehtoisten ammatillisten opintojen ja yhteisten opintojen osalta. Monet opintojaksot ovat suoritettavissa kokonaan verkossa omaan tahtiin. 

Liiketoiminnan kehittämisen YAMK-koulutuksessa pääset vahvistamaan kehittämis- ja johtamisosaamiseesi liittyviä osa-alueita, kuten tulevaisuuden johtajuutta, liiketoiminnan luovaa kehittämistä, asiakkuuksien ja myynnin johtamista sekä strategista talouden ohjausta. 

Opintojen aikana sinulla on mahdollista kehittää osaamistasi myös mm. palvelumuotoiluun, työhyvinvointiin ja esimiesviestintään liittyen. Jos yrittäjänä toiminen kiinnostaa, valittavanasi on 5-15 opintopisteen laajuudelta yrittäjävalmennusopintoja. Asiantuntevan valmentajan sparrauksessa voit edistää liikeideaasi osana opintojasi. 

Liiketoiminnan kehittämisen tradenomi (YAMK) työelämässä

Tradenomin ylemmän amk-tutkinnon suoritettuasi voit toimia vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä. Työpaikkanasi voi olla eri alojen yritykset, tai erilaiset julkiset organisaatiot ja yhdistykset. Opinnot antavat myös valmiudet toimia yrittäjänä.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Tradenomi (YAMK) on englanniksi Master of Business Administration (MBA).

Tehtävänimikkeitä:

  • asiakaspalvelupäällikkö
  • henkilöstöpäällikkö
  • markkinointipäällikkö
  • myyntipäällikkö
  • talouspäällikkö
  • yrittäjä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,9)
Perustuu 57 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | liiketoiminnan kehittäminen täytä seuraavat tiedot: