Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinten kouluttamisen osaamisala

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Ilmajoki
Ammattitutkinnot

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinten kouluttamisen osaamisala

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinten kouluttamisen osaamisala

Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinten kouluttamisen osaamisala

Eläintenkouluttajan ammattiin valmentava koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka aiot työskennellä joko pää- tai sivutoimisesti eläinten kouluttajana, työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä. Koulutus täydentää myös esim. maatalouslomittajan, eläintenhoitajan tai eläinalan yrittäjän osaamista.

Eläintenhoidon ammattitutkinnon suoritettuasi osaat kouluttaa eläimiä itsenäisenä yrittäjänä tai työntekijänä yrityksessä, joka tarjoaa eläinten kouluttamiseen tai käyttäytymiseen liittyviä palveluja. Osaat auttaa esimerkiksi eläinten ongelmakäyttäytymisen ratkaisemisessa, toimia lemmikkieläinten käyttäytymisneuvojan tai tuotantoeläinten käyttäytymisen asiantuntijan tehtävissä tai esim. kouluttaa hyötykoiria.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutuksessa keskitytään pääasiassa koiran ja naudan kouluttamiseen. Lisäksi perehdytään mm. hevosen ja lampaan kouluttamiseen. Otamme osallistujien omat toiveet eläinlajeista huomioon koulutuksen järjestämisessä.

Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä eläimiä kouluttamalla. Näytöissä osoitat osaavasi toimia vähintään 2 eläinlajin kouluttajana.

Koulutukseen sisältyy kaksi pakollista tutkinnon osaa:

  • Eläinten kouluttaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen
  • Asiakaspalvelu eläinten kouluttamisessa.

Valinnaiseksi tutkinnon osaksi voit valita

  • Eläinalan yritystoiminnan tai tutkinnon osan toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähiopetuspäiviä on 2–4 pv/kk perjantaisin ja lauantaisin. Opintoihin sisältyy lähi-, etä- ja verkko-opintoja sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Kullekin opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS). Opinnot kestävät keskimäärin 1–1,5 vuotta henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinten kouluttamisen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Eläintenhoidon ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinten kouluttamisen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 12 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä lähes...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi


Arvoinnit
Arvioinnit
Eläintenhoidon ammattitutkinto | eläinten kouluttamisen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Koira-alasta ammatti!

Tule mukaan 8.2.2021 alkavaan koiralähtöiseen Koulutusohjaajan omatoimiseen verkkokoulutukseen. Valmistut kesäkuussa ja pääset auttamaan asiakkaita saman tien.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: